Altındağ’da şenlikler başladı

Ankara Altındağ Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Yaz Akşamı Şenlikleri, Altındağlı vatandaşları eğlendirmeye devam ediyor.

Altındağ 26.07.2022, 17:35 İrem Durak
Altındağ’da şenlikler başladı

Altındağ’da şenlikler başladı

Ankara Altındağ Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Yaz Akşamı Şenlikleri, Altındağlı vatandaşları eğlendirmeye devam ediyor.

Ankara Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenmekte olan Yaz Akşamı Şenlikleri, Altındağlı vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Her yaştan mahalle sakininin bir arada toplandıkları şenlikler, mahallelerde sabırsız bir şekilde bekleniyor. Her hafta cuma ve cumartesi akşamları çeşitli mahallelerde gerçekleştirilen Yaz Akşamı Şenlikleri'nde bu hafta sıra Yıldıztepe ve Doğantepe mahallelerine geldi. 29 Temmuz Cuma akşamı Yıldıztepe Mahallesi'ni eğlendirecek olan etkinlik, 30 Temmuz Cumartesi akşamı ise Doğantepe Mahallesi sakinlerinin yüzünü güldürmeye devam edecek.

"Bizim önceliğimiz her zaman çocuklarımız"

Yaz Akşamı Şenlikleri kapsamında en çok eğlenenler ise çocuklar oluyor. Alanlara kurulu olan şişme oyuncaklar, Karagöz, kukla, jonglör ve illüzyon gösterileri ile çocuklar eğlencenin tadını çıkarıyor. Çocuklar, oyun alanında eğlenceli anlar geçirirken büyükler de keyifli zamanlar geçiriyor.

Sanatı, kültürü ve eğlenceyi Altındağlıların ayağına getirdiklerini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, "Şenliklerle mahallelerimiz adeta rengarenk oldu. Çocuklarımızın doyasıya eğlenirken yaşadıkları mutluluk bizi de çok sevindiriyor. Altındağ'da her çocuğumuzun mutluluğu için çalışacağız. Bizim önceliğimiz her zaman çocuklarımız. Yoğun ilgi gören şenliklerimiz tüm hızıyla devam edecek. Altındağlı hemşerilerimizin yüzünde tebessüm oluşturacak çalışmaları hayata geçirmeyi sürdüreceğiz" dedi.

"Bütün hemşerilerimizi bekliyorum"

Yaz akşamlarını renklendiren etkinliklere tüm mahalle sakinlerini davet eden Başkan Balcı, "Şenlik coşkusu tüm mahallelerimizde devam ediyor. Komşuluk ilişkilerimizi pekiştiren, çocuklarımızın yüzünü güldüren ve her yaştan Altındağlı vatandaşımızın büyük ilgisini çeken eğlence programlarımıza bütün hemşerilerimizi bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 05:56
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:39
Yatsı 21:04