Ankara Gündem l Ankara Haberleri l

Cepa Avm

Ankara

Cepa Avm ne zaman açıldı? Cepa Avm saat kaça kadar açık? Cepa Avm mağazaları nelerdir? Cepa Avm sahibi kimdir? Cepa Avm telefon numarası nedir? Cepa Avm nerede?

Türkiye'nin ve Ankara’nın önde gelen alışveriş merkezlerinden biri CEPA, açılış tarihi 23 Ağustos 2007’den bu yana ziyaretçilerinin hayatına renk katmaya devam etmektedir. Ankara'nın batı tarafında Eskişehir Yolu üstünde ODTÜ yerleşkesinin karşısında bulunan CEPA'ya, Ankara'nın her tarafından ve kesiminden kısa sürede özel araçla ya da taşıtlarla gelebilir, 1.200 araç kapasitesi bulunan açık otoparka ya da elektronik yönlendirme sistemi olan 2.600 araç kapasitesi bulunan kapalı otoparka şahsi araçlar rahatlıkla ücretsiz olarak park edilebilmektedir.

Gün ışığından yararlanan ön ve arka bölümleriyle, geniş ve ferah gezmek isteyenler için, sıcak iç mimarisi, ihtiyaç duyulabilecek her noktada konumlandırılmış olan yürüyen merdiven ile asansörleri CEPA'da sıkılma ve yorulma olmaksızın keyifli bir şekilde alışveriş yapmak mümkündür.

Ulusal ve uluslararası seçili markalardan oluşan ve hemen hemen herkese hitap eden 200'ü aşan mağazalardan neredeyse her sektörde çeşitli kategorilerde her türlü ihtiyacı karşılamak mümkündür.

Yerel ve dünya mutfaklarından seçkin örneklerin bulunduğu 3.katta yer alan yiyecek içecek bölümlerinde lezzetli yemekler yemek ya da farklı katlarda konumlanana kafelerde keyifli bir mola vermek isteyenler için ideal alanlar bulunur. 3.kattaki teras alanına çıkmak, temiz havayı solumak eşsiz Ankara manzarası ile ODTÜ ormanını seyretmek mümkündür.

CEPA'nın diğer katlarında yer alan çocuk ve yetişkin eğlence alanlarında keyifli vakit geçirmek, son teknolojilerin kullanılıyor olduğu 10 salonu bulunan sinemalarda film izlemek ve hoş vakit geçirmek mümkündür.

Cepa Avm Mağaza Kategorileri ve Mağazalar

Aksesuar, ayakkabı ve çanta, banka&ATM, çocuk – oyuncak, dekorasyon & ev eşyası, kategori mağazacılık, eğlence, beyaz eşya / elektronik, hipermarket / Yapımarket, kitap & kırtasiye, moda & giyim, optik, saat/ mücevher, sağlık & kozmetik, spor ve yemek alanlarında birçok mağaza bulunmaktadır. Bu mağazalar yıl içinde birçok insana hizmet etmektedir. Büyük mağazaların yer aldığı bu alışveriş merkezinde özellikle hafta sonlarını değerlendirmek isteyenler için güzel seçenekler bulunmaktadır.

Cepa Avm İletişim Bilgileri ve Adres Adres: Eskişehir Yolu Mustafa Kemal Mah. 2123 Sokak No: 2 Kat: 4 D: 26 06520 Çankaya/Ankara Telefon: 0 312 219 64 01 Toplu Taşıma Araçları İle Ulaşım 163-3: (ÖHO) Konutkent-Ümitköy-Kızılay 511-3: (ÖTA) Sincan Ahimesud Bul.-Bakanlık 512-3: (ÖTA) Sincan-Ahi Mesud Blv.-1464.Cd.-Bakanlık 512-4: (ÖTA) Sincan-Ahi Mesud Blv.-Ahi Elvan Cd.-Bakanlık 521-3: (ÖTA) Gop(Fatih)-Bakanlık 530-3: (ÖTA) Etimesgut-Ulus 532-3: (ÖTA) Elvankent-Kızılay 541-3: (ÖTA) Eryaman-Kızılay Dolmuş Güzergahları Ulus - Sincan Denizciler - Ümitköy-Çayyolu-Konutkent 1-2 Ulus - Fatih Denizciler - Ümitköy-Çayyolu-Yaşamkent Ulus - Elvankent Denizciler - Koru Sitesi-Çayyolu-1.Otobüs Son Durağı Sıhhıye - Elvankent Denizciler - Bilkent Sıhhıye - Hacettepe Ünv.-Beytepe Denizciler - Ümitköy-Türkkonut Yaşamkent Son Durak. Sıhhıye - Ümitköy-Koru Sitesi-Konutkent-Bilkent
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.