Ankara Aquapark Fiyatları 2022 – En İyi Aqua Parklar

Başkent Ankara Aquapark seçenekleri olarak, eğlendirici kaydırakları ve aktiviteleri ile sıcak yaz günlerinde Ankaralılar için serinletici ve keyif dolu anlar yaşatıyor.

Ankara 14.07.2022, 21:24 İrem Durak
Ankara Aquapark Fiyatları 2022 – En İyi Aqua Parklar

Ankara Aquapark Fiyatları 2022 – En İyi Aqua Parklar

Başkent Ankara Aquapark seçenekleri olarak, eğlendirici kaydırakları ve aktiviteleri ile sıcak yaz günlerinde Ankaralılar için serinletici ve keyif dolu anlar yaşatıyor. Ankara’da deniz olmasa bile Keçiören, Çankaya, Batıkent, Yenimahalle, Sincan, Bağlıca ve Gölbaşı gibi Ankara’nın dört bir tarafında yer alan aquaparklar ile yöre halkı bunaltıcı havalarda serinlemek için . 2022 senesi için Ankara aquapark fiyatları, nerede, nasıl gidilir, aktiviteleri, yüzme havuzları, giriş ücreti, servis ve iletişim gibi bilgileri bu yazımızda bulmanız mümkün.

Ankara aquaparkları, tatile gidemeyenler ya da yılda bir defa tatil ile yetinmeyen Ankaralılar için güzel ortamlar sağlıyor. Su parkları, sıcak yaz aylarında serinlemek ve eğlenceli kaydıraklar içinde güzel vakit geçirmek için uğrak mekanlara dönüşmüşler.

Ankara‘nın dört bir tarafında yer alan aquapark ve yüzme havuzları, işletme bakımdan çeşitli konseptlere sahip olabiliyor. Kimisine damsız girilirken kimisi de damsız kabul etmiyor. Bazıları ise ulaşım için merkezi alanlardan ücretsiz servis bulunduruyor.

Ankara içerisinde bulunan seçkin aquapark ve yüzme havuzları hakkında bilgileri sizler için derledik.

1- Ankara Waterpark Çankaya Aquapark

Waterpark Çankaya Aquapark, Ankara’nın en büyük aquaparkı olma özelliğine sahip.“Evinize en yakın tatil” sloganı ile yola çıkan işletme birbirinden farklı kaydırakları ve yüzme havuzları ile ailecek güzel vakit geçirebileceğiniz ortamlar sunuyor.

Ankara Waterpark Çankaya Aquapark fiyatları, nerede, nasıl gidilir, fotoğrafları ve daha ayrıntılı bilgiler için tıklayın.

2- Ankara Büyük Anadolu Otel Aquapark

Anadolu Hotels Esenboğa Thermal Aquapark ve Havuzları, Esenboğa Havalimanı’na yakın bir konumda bulunuyor. Şehir merkezine uzaklığından dolayı, Sıhhiye‘den kalkan ücretsiz servisler ile ulaşım imkanı var. Kaydırak havuzları, yüzme havuzları ve çocuk havuzları ile toplamda 7 havuza sahip su parkı, ailecek eğlenceye doyabileceğiniz ortamlar sunuyor.

Ankara Büyük Anadolu Aquapark giriş ücreti, servis bilgileri, nerede, nasıl gidilir, fotoğrafları ve daha ayrıntılı bilgiler için tıklayın.

3 – AnkTalya Aqua Park

AnkTalya Aqua Park, Yenimalle Batıkent semtinde yer alıyor. Sulu eğlenceleri ile Antalya’yı ayağınıza getirmeyi amaçlayarak yola çıkan işletmeye damsız giriş yapılabiliyor. Bu sebepten arkadaş guruplarının tercih sebebi durumunda bir su parkı. Servis hizmeti bulunuyor.

Batıkent AnkTalya Aqua Park fiyatları, servis bilgileri, nerede, nasıl gidilir, fotoğrafları ve daha ayrıntılı bilgiler için tıklayın.

4 – Gölbaşı Club Watercity Aquapark

Club Watercity Aquapark, Gölbaşı Haymana arası 6. km’de yer alıyor. Ankara’nın en büyük yüzme havuzu sloganı ile yola çıkmış bir tesis. Kızılay ve Ankamall önünden ücretsiz servis imkanı bulunuyor. Salı günü bayanlara özel hizmet veriyor. Çarşamba günleri ise halk günü olarak belirlenmiş.

Gölbaşı Aquapark giriş ücreti 2019 yılı için:

  Yetişkin: hafta içi 55 TL, hafta sonu 65 TL

  Çocuk (7-12 yaş): 40 TL

  Halk günü: 45 TL

Gölbaşı Club Watercity Aquapark, Covid-19 salgını sebebiyle 2020 sezonu açılmadı. 2021 sezonu da kapalı.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 05:56
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:39
Yatsı 21:04