Ankara Büyükşehir Belediyesi gıda yardımı ne zaman dağıtılacak 2020

Ankara Büyükşehir Belediyesi yardım formunu nasıl doldurmalıyım? Ankara Büyükşehir Belediyesi yardım ne zaman dağıtılacak 2020?

Ankara 28.12.2020, 16:15 İrem Durak
Ankara Büyükşehir Belediyesi gıda yardımı ne zaman dağıtılacak 2020

Ankara Büyükşehir Belediyesi gıda yardımı ne zaman dağıtılacak 2020

Ankara Büyükşehir Belediyesi yardım formunu nasıl doldurmalıyım? Ankara Büyükşehir Belediyesi yardım ne zaman dağıtılacak 2020? Soruları Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’ın korona virüsü sebebiyle işinden olan vatandaşlar gıda ile nakit yardımı yapacaklarını açıklamasının ardından merak konusu olmaya başladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, korona virüsü sebebiyle işinden olan vatandaşlara gıda ile nakit yardımı yapılacağını söyledi. Çin’de başlayan ve bütün dünyayı etkisi altına alan korona virüsü Avrupa’da yaşayan milyonlarca insanı etkiledikten kısa bir süre sonra Türkiye’de de ortaya çıktı. Korona virüsü salgını sebebiyle bir dizi önlemler alınırken, birçok vatandaş da işinden oldu, birtakım işletmeler de çalışanlarını ücretsiz izne çıkardı. Ücretsiz izne çıkarılan vatandaşlar korona salgını sebebiyle başka bir gelir sağlayamadıklarından dolayı zor duruma düştü. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da işsiz kalan ya da ücretsiz izne ayrılan ve zor durumda olan vatandaşlara gıda ile nakit yardımı yapacaklarını duyurdu. Bunun üzerine Ankara Büyükşehir Belediyesi yardım ne zaman dağıtılacak 2020? Sorusu sorulmaya başlandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yardım Ne Zaman Dağıtılacak 2020?

Mansur Yavaş sosyal medyadan paylaşmış olduğu mesajında şunları ifade etti:

*Değerli Hemşehrilerim,

*Koronavirüs salgını nedeni ile işini ve gelirini kaybeden tüm ailelere düzenli olarak gıda yardımı ve nakit desteği sağlamak için hazırlığımızı tamamladık.

*Pazartesi günü detayları sizlere duyuracağız. Gün dayanışma günüdür, zorlukları birlikte aşacağız.”

Sitede belirtilen bilgilere göre bir kolinin fiyatı ve içerisinde bulunan malzemeler için şu ifadelere yer verildi:

“Bu zorlu süreci hep birlikte el ele aşacağız. Siz de aşağıdaki hesap numarasına dilediğiniz kadar bağış kolisi yapabilir, dayanışmamıza katkıda bulunabilirsiniz. Her paket 150 TL'dir.

Paket içeriği:

Makarna

Domates Salçası

Buğday Unu

Ayçiçek Yağı

Toz Şeker

Kuru Fasülye

Pirinç

Konserve Bezelye

Yeşil Mercimek

Bulgur

Kırmızı Mercimek

Çay

Gibi Ürünler”

Yorumlar (3)
Aytac 3 yıl önce
Yardim nekadar süre aralığıyla dağıtılıyor ingilinize yüreğinize saglik tesekkurler
Ayşe yıldır 3 yıl önce
Erzak yardımı istiyorum bayılma var bn sürekli çalışamıyorum.internette satışla ayakta durmak zorundayım kalp ritimlerim bozukmus haftada ikigun pazarda tezgah aciyom evime bakmak için sizde destek bekliyorum 05536997779 Mamak Ankara tokideyim
Sema polat 3 yıl önce
Gıda Yardım
12
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:51
Öğle 12:52
İkindi 16:38
Akşam 19:43
Yatsı 21:10