Ankara Büyükşehir'den Hanımlara Savunma Eğitimleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde, EGO Spor Kulübü ile Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı iş birliği ile pandemi sebebi ile ara verilmiş olan kadınlar için verilen ücretsiz savunma sporları eğitimlerini yeniden başlattı.

Ankara 26.11.2021, 21:20 Mehmet Kurt
Ankara Büyükşehir'den Hanımlara Savunma Eğitimleri

    Ankara Büyükşehir Belediyesi, EGO Spor Kulübü ve Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı iş birliği ile pandemi sebebiyle ara verilen kadınlara yönelik ücretsiz savunma sporu eğitimlerini tekrar başlattı. Sincan Kapalı Spor Salonu ve Esertepe Aile Yaşam Merkezi'nde eğitimler haftada iki gün olacak şekilde gerçekleştiriliyor.

HAFTADA İKİ GÜN VERİLEN EĞİTİMLERE YOĞUN İLGİ

    Başkentli kadınların savunma sporu eğitimlerine yoğun ilgi gösterdiğini belirten Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Serkan Yorgancılar, artan talep nedeniyle eğitimleri daha da yaygınlaştırmak istediklerini açıkladı, “Ankara Büyükşehir Belediyesi kadına karşı şiddete sıfır tolerans gösteren bir belediyedir. Bu kapsamda kadınlarımızın psiko sosyal gelişimine destek sağlamak ve öz güvenlerini artırmak amacıyla onları savunma sporları branşıyla buluşturuyoruz. Esertepe ve Sincan Aile Yaşam Merkezleri'nde haftada iki kez ücretsiz olacak şelilde kurslarımız verilmektedir. Tüm halkımızı kurslarımıza davet ediyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:30
Öğle 12:58
İkindi 16:30
Akşam 19:16
Yatsı 20:36