Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından Şükrü Çağlar açıklaması

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, hayatını kaybeden Ankara 29. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şükrü Çağlar'ın otopsi işlemi sonucu olarak ilk belirlemelere göre şüpheli bir durumun olmadığının anlaşıldığını açıkladı.

Ankara 18.06.2022, 15:30 İrem Durak
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından Şükrü Çağlar açıklaması

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından Şükrü Çağlar açıklaması

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, bugün hayatını kaybeden Ankara 29. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şükrü Çağlar'ın otopsi işlemi sonucu olarak ilk belirlemelere göre ölümün harici bir sebepten kaynaklanmadığının, şüpheli bir durumun olmadığının anlaşıldığını açıkladı.

Başsavcılıktan gelen açıklamada, Çağlar'ın saat 16.15 civarında ikametinde yakınları tarafından hareketsiz bir biçimde yatarken görülmesi üzerine durumun Yıldızevler Şehit Adnan Kılıçoğlu Polis Merkez Amirliği'ne ihbar edildiği ifade edildi.

Olayın Cumhuriyet Başsavcılığına iletilmesinden sonra görevlendirilen Cumhuriyet Başsavcıvekili ve Cumhuriyet Savcısı tarafından Çağlar'ın ikametinde incelemeler gerçekleştirildiği, daha sonra Adli Tıp Kurumunda otopsi işlemlerinin bitirildiği aktarılan açıklamada, "Yapılan incelemeler ve otopsi işlemi sonucunda ilk belirlemelere göre ölümün harici bir sebepten kaynaklanmadığı, şüpheli bir durumun olmadığı anlaşılmıştır. Soruşturma, Başsavcılığımız tarafından titizlikle ve tüm yönleriyle yürütülmektedir." Denildi.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:14
Güneş 05:48
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:45
Yatsı 21:12