Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’a Ödül

Başkent Ankara Meclisi’nin “Üstün Hizmet ve Başarı Ödülleri” sahiplerine verildi.

Ankara 14.04.2022, 23:10 İrem Durak
Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’a Ödül

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’a Ödül

Başkent Ankara Meclisi’nin “Üstün Hizmet ve Başarı Ödülleri” sahiplerine verildi.

Başkent Ankara Meclisi’nin “Üstün Hizmet ve Başarı Ödülleri” düzenlenen etkinlikle sahiplerine verildi. Ankara’nın en büyük sivil toplum çatı kuruluşlarından biri olan ve Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan’ın başkanlığını gerçekleştirdiği Başkent Ankara Meclisi bu sene, Ankara Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ı bu ödüle layık gördü.

Ankara Meclisi tarafından her sene belirlenmiş olan iki kişiye verilen fakat pandemi sebebiyle iki senedir ara verilen “Üstün Hizmet ve Başarı Ödülü” bu sene dağıtıldı.

     Aralarında Ankara Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ın da yer aldığı 4 kişiye “Üstün Hizmet ve Başarı Ödülü” layık görüldü.

     AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz bu ödüle EKO İKLİM Zirvesi başta olmak üzere hayata geçirdiği birçok yenilikçi proje ve uygulama ile Türkiye ve Ankara’nın tanıtılmasına sağladığı katkılar nedeniyle layık görüldü.

      Ankara ve Türkiye’ye yarar sağlayıcı hizmet üreten ve bu alanda başarı sağlayanlar arasından seçilen isimlere verilen ödülü düzenlenen iftar programında, Demokratik Sol Parti Eski Genel Başkanlarından, Eski Milletvekili ve Devlet Bakanı Zeki Sezer’in elinden alan AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, şu sözlerle teşekkür etti:

“Ankara’da göçün zamanı durdurmasına müsaade etmeyen, farklı kesimlerdeki STK’lerin çatı kuruluşlarını bir araya getiren Başkent Ankara Meclisi’ne, Sayın Başkan Nevzat Ceylan’a ve Yönetim Kuruluna ‘Üstün Hizmet ve Başarı Ödülü’ için teşekkür ederim. Ankara ve Türkiye için çalışmaya devam.”

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 05:56
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:39
Yatsı 21:04