Ankara Özel Hastaneler

Ankara pek çok konuda olduğu gibi sağlık sektörü konusunda da ülkemizde önde gelen şehirlerden biridir.

Ankara 29.11.2020, 12:36 İrem Durak
Ankara Özel Hastaneler

Ankara Özel Hastaneler

Ankara pek çok konuda olduğu gibi sağlık sektörü konusunda da ülkemizde önde gelen şehirlerden biridir. Pek çok başarılı doktor ve sağlık çalışanının bulunması nedeniyle hastalar tarafından tedavi amacıyla Ankara sürekli tercih edilir. Aynı zamanda Ankara’da bulunan özel hastaneler de oldukça fazladır. Özel hastaneleri ile pek çok zorlu sağlık sorunları ve süreçleri için çözümler üreterek yeni tedaviler uygulanabiliyor. Bu nedenle günümüzde Ankara; sağlık anlamında oldukça önde gelmektedir. Ankara’da bulunan özel hastaneler hem alanında uzman kişiler ile hem de içerisinde bulunan her türlü tedavi imkanı ile genellikle çoğu hastaya umut olabiliyor.

Ankara’da Bulunan Özel Hastaneler Nelerdir?

Ankara sağlık sektöründe oldukça gelişmiş ve pek çok özel hastaneye sahip olan illerimizden biridir. Bu nedenle Ankara’da ilçeler de dahil olmak üzere hemen hemen her yerde özel hastaneler bulunur. Bunlardan bazıları; Özel Liv Hospital Ankara Hastanesi, Medicana International Ankara Hastanesi, Özel Memorial Ankara Hastanesi, Özel TOBB ETÜ Hastanesi, Özel Akay Hastanesi, Özel Akropol Hastanesi, Özel Arte Cerrahi Merkezi, Özel Çankaya Hastanesi gibi daha pek çok özel hastane bulunuyor. Ankara’da bulunan özel hastanelerin çeşitliliği nedeniyle pek çok kişi herhangi bir ulaşım sorunu yaşamadan kendisine yakın yerde özel hastane imkanı bulabiliyor.

Ankara’daki Özel Hastaneler ve İletişim Bilgileri

Ankara’da bulunan özel hastaneler hakkında en çok merak edilen ve aranan bilgi nasıl iletişim kurulacağı hakkındadır. Ankara’daki bazı özel hastaneler ve iletişim bilgileri şu şekildedir; Özel Liv Hospital Ankara Hastanesi 444 4 548 numarası üzerinden iletişim kurma imkanı tanıyor. Aynı zamanda 0312 666 40 00 numarası ile de kolaylıkla iletiş kurabilirsiniz. Bir diğer ulaşım yöntemi ise mail üzerinden gerçekleşebilir. [email protected] mail adresi üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz. Özel TOBB ETÜ Hastanesi ise (0312) 292 99 00 numarası ile iletişim kurmanıza olanak tanıyor. Ayrıca  [email protected] mail adresi üzerinden de iletişime geçebilirsiniz. Özel Akay Hastanesi www.akayhastanesi.com adresi üzerinden iletişim kurmanız için imkan sunuyor. Ayrıca 0(312) 416 50 50 telefon numarası ile de kolay bir şekilde hastane ile ilgili bilgi alabilirsiniz. Özel Akropol Hastanesi (0312) 207 90 00 numaralı telefon ile iletişim fırsatı sunuyor. Yüz yüze görüşmek istemeniz durumunda ise hastaneye gidebilirsiniz. Hastanenin adresi ise BALGAT MAH. ZİYABEY CAD. 1419. SOK. NO:18 / BALGAT / ÇANKAYA / ANKARA’dır. Bir diğer Ankara’da bulunan özel hastane ise Özel Arte Cerrahi Merkezidir.  [email protected] adresi üzerinden mail yoluyla iletişim kurabilirsiniz. Hastane ile gerekli görüşmeleri yaparak bilgi alabilirsiniz. Birçok özel hastane arasından bahsedeceğimiz son özel hastane ise Özel Çankaya Hastanesidir. Hastane ile iletişime geçmek isteyen kişiler (0312) 426 14 50 numaralı telefonu arayarak gerekli bilgilendirme hizmetini alabilirler.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 05:56
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:39
Yatsı 21:04