Ankara’da Kahvaltı Nerede Yapılır?

Ankara'nın En İyi Kahvaltı Mekanları çok merak edilen ve sürekli olarak sorulan soruların başında yer alır. İster hafta içi ister hafta sonunda Ankara’nın en iyi kahvaltı yerleri kahvaltı severlerin yoğun ilgisi ile karşılaşmaktadır.

Ankara 14.12.2020, 13:30 İrem Durak
Ankara’da Kahvaltı Nerede Yapılır?

Ankara’da Kahvaltı Nerede Yapılır?

Ankara'nın En İyi Kahvaltı Mekanları çok merak edilen ve sürekli olarak sorulan soruların başında yer alır. İster hafta içi ister hafta sonunda Ankara’nın en iyi kahvaltı yerleri kahvaltı severlerin yoğun ilgisi ile karşılaşmaktadır. Gerek açık büfe kahvaltı seçenekleri ile gerekse de geniş serpme menüleri sayesinde hizmet veren Ankara’daki en bilinen ve kaliteli yerler dışarıda iyi bir şekilde vakit geçirmek isteyenlere hitap etmektedir.

Ankara’nın başkent olması ve giderek artan öğrenci sayısından nüfus yoğunluğunun hızlı artışı nedeniyle birçok yerde kahvaltı mekanı bulmak mümkün hale gelmiştir. Ankara kahvaltı tavsiyeleri arasında her bütçeye, damak tadına uygun lezzetleri sayesinde gidenler kahvaltı mekanlarını tavsiye etmektedir. Ankara’da en çok tavsiye edilen mekanlar ise bunlardır:

Ankara’da En İyi Kahvaltı Yapılacak Yerler ve Mekanlar 2020

Big Chefs Ankara; Ankara ile İstanbul’da şubeleri bulunan Big Chefs Ankara Yenimahalle’de hizmet vermekte. Fiyatlar normalinden biraz daha yüksek olsa da midesine bayram ettirmek isteyenler için menemenler, yumurtalı ekmek ve omletler yer alırken de ailecek hoşça vakit geçirmek isteyenler için de nezih bir yer.

Yeşilçam Turkuaz Bahçe; Hamamönü’nde son zamanlarda meşhur olan yerlerin başında gelen Yeşilçam Turkuaz Bahçe menemeninden tutun kahvaltısına kadar ünlü mekanlar arasında yer almaktadır. Hamamönü’nde yöresel Hatay lezzetlerine ait geniş bir menüye ulaşabilir ve Yeşilçam sinemasından ünlü oyunculara ait fotoğraflara bu mekanda sık bir şekilde rastlayabilirsiniz.

Papazın Bağı; Kuleli sokak, Çankaya lokasyonunda hizmet veren bu mekan kahvaltı yaptıktan sonra bir de bira içilebilecek farklı bir konseptle insanları karşılıyor. Tarihte önceleri bir papaza ait olan bu mekan yaz aylarında bahçeli kış aylarında ise kapalı mekanı sayesinde anı biriktirmek isteyenler için özel anlara hitap ediyor.

Ankara’da Açık Büfe Kahvaltı Yapılacak Mekanlar

Seyir Kafe; Beşevler’de Bahriye Üçok Caddesi’nde yer alan Seyir Kafe Ankaralılar tarafından çok sık bilinmekte ve gidenler çevrelerine mutlak şekilde bu mekandan bahsetmektedir. Gerek hafta içleri gerekse hafta sonlarında Seyir Kafe’de açık büfe kahvaltıdan faydalanmak mümkündür. Birçok farklı lezzetin tadılmasına imkan sağlayan geniş menüsü ve her zaman sınırsız portakal suyu ile Seyir Kafe uygun fiyatlarla hizmet vermektedir.

Zeytuni; Güvenevler Mahallesi, Esenlik Sokak, Çankaya’da hizmet veren Zeytuni, yöresel kahvaltı yapmak isteyenler için haftanın her günü açıktır. Ornagik ürünler ile lezzetli bir kahvaltı yapmak isteyen Ankaralılar ve Ankara’yı ziyaret edenler serpme menüsü ile Zeytuni’de kahvaltı yapabilirler.

Cafemiz; Gaziosmanpaşa Mahallesi Arjantin Caddesi’nde uzun zamandan bu yana ticari hayatına devam etmekte. Özellikle şık dekorasyonu ile bilinen Cafemiz, ailecek gidilebilecek mekanlar arasında yer alır. Kahvaltı fiyatları biraz yüksek olsa da yine de gidilmesi gereken nezih mekanlardan biri olarak biliniyor.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:30
Öğle 12:58
İkindi 16:30
Akşam 19:16
Yatsı 20:36