Ankara’da Kebap Nerede Yenir? Ankara’da En İyi Kebapçı Tavsiyeleri

Ankara’da Kebabın Adresi  olan 10 en çok sevilen kebapçıları sizler için listeledik. Ankara’da kebap nerede yenir sorusunun cevabı içeriğimizde. İşte Ankara’da kebapçı tavsiyelerimiz.

Ankara 06.10.2021, 14:49 08.10.2021, 14:42 Mehmet Kurt
Ankara’da Kebap Nerede Yenir? Ankara’da En İyi Kebapçı Tavsiyeleri


   Başkentimiz Ankara da, kebap sevenleri sevindirecek harika lezzetlere sahip bir çok mekana sahip. Ankara’nın her köşesinde  iştah açıcı lezzetli mekanları ile dikkat çeken Ankara kebapçıları, farklı yemek kültürlerini de içinde barındırıyor ve kebap severlere hitap ediyor. Türk mutfağının pek çok çeşitli yemeklerini de tercih edenlerin sevebileceği bu restoranlar ve yeni lezzetleri tanıtan bu mekanlar, midesini sevenleri  iyi lezzetleri arayanları heyecanlandırıyor. Lezzet duraklarında şimdi  sizler için bu kez Ankara bulunan en güzel kebapçıları sizler için seçtik.

Kebap sofralarında bol bol meze sevenler, Ankara da lezzetli  kebapçı tavsiyesi için mekan arayanlar, kebabın acılısı nerde bulurum  diyenler bu sayfada size hitap edebilecek bir çok restoran,  Urfa, Adana kebaplar Ankara kebap mekanları mutfaklarında lezzetlenecek. Özel günleriniz de ve lezzetli bir akşam  için buluşabileceğiniz konforlu, lezzetli harika  kebap mekanlarını sizler için araştırdık. Ankara’nın en çok tercih edilmiş olan kebap salonlarını bu sayfaya sizin için listeledik.

Ankara’ya geldiğiniz de ya da canınız kebap yemek istediğiniz de bu harika listeye göz atmanızı öneriririz. Listemizdeki mekanlara güvenebilirsiniz.

Ankara kebap nerede yenir diyenler artık bu soru üzerine fazla yoğunlaşmıyor. Çünkü bu sorunun cevabını sizler için araştırdık ve artık  güvenle gidebilirsiniz. Bu harika lezzetleri keşfetmeye başlayabilirsiniz. İşte , Ankara’nın en lezzetli ve meşhur o kebap durakları nelermiş?

Ankara’da Kebap Yemeye Gidebileceğiniz En İyi 10 kebapçı tavsiyesi.

1) Kukla Kebap

Zaman zaman kukla gösterileri yapan bu adreste kebaplarınızı yerken ruhunuza da hitap eden kukla gösterileri olacak. Ankara Kukla Kebap tam da adına yakışır bir mekan. Lezzetli kebapları, iştah açan tereyağlı iskenderler, yumuşacık mis gibi pidesi ve ötesi Ankara’da Kukla Kebap’ta hazırlanıyor. Bu harika  lezzetler için Kukla Kebap’ı bir şans vermeli ve mutlaka denemelisiniz.

Adres ve iletişim bilgileri: Dr. Sadik Ahmet Caddesi No: 21/A Balgat, Çankaya, Ankara

Telefon: 0312 285 30 30

2) Adana Sofrası

Kebap aklımıza geldiğinde akıllara gelen ilk şehir mutlaka Adana oluyor. Adana’nın meşhur  ve o çok sevilen lezzetlerinden biri olan kebapları, artık Ankara’da da harika ve lezzetli bir  şekilde sunuluyor. Adana Sofrası, Adana’yı özleyenler oraya gidemeyenler  için açılmış olan nefis bir kebap durağı. İçli köfteleri, gavurdağı salatası ve acılı ezmeleri ile donatılan sofralarınızda bolca lezzete doyulacak. Denemeyi sakın unutmayın!

Adres ve iletişim bilgileri: Yıldızevler, 714. Sokak No: 6, Çankaya, Ankara

Telefon: 0312 442 29 00

3) Müslüm Kebap

Ankara’da menüsü ile kebapları ile iddialı olan Müslüm Kebap, Ankara’da  en lezzetli 10 kebapçı arasında bu restoran da yer aldı. Urfa kebap, Adana ve haşhaşlı kebap çeşitleri ile hem midelerimizi şenlendirebilecek hem de  yedikçe yiyebileceğiniz çok özel tatlara sahip bir mekan. Siparişinizden önce gelen  restorantın ikramı olan mezeler ve sıcacık kebapları ile  size unutumayacağınız bir lezzet şöleni yaşatabilir!

Adres ve iletişim bilgileri: Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi 1436 Sokak No: 3/A Çukurambar, Ankara

Telefon :0312 311 43 44

4) Hacı Arif Bey Restoran

Bir başka lezzet durağımız Hacı Arif Bey Restoran  bazen akşam yemekleri ile ve ya bir  öğle arasında size güzel bir mola sunuyor. Hacı Arif Bey Restoran’a gidebilir ve bir çok çeşit lezeti burada deneyebilirsiniz. Bir çok  çeşit kebabın özenle hazırlandığı bu güzel mekan da, mezeler de atmosfer de sizden tam not alabilir. Çocuklarınız için güvenli bir oyun alanı, misafirler için konforlu ve temiz masaları ile Hacı Arif Bey Restoran’da, kebapların lezzetine ulaşmak için bir gün mutlaka uğramalısınız!

Adres ve iletişim bilgileri : Barbaros Mahallesi Güniz Sokak No: 48 Çankaya, Ankara

Telefon: 0312 467 57 67

5) Cennetkuşu Kebap

Ankara’da hafta sonu güzel bir akşam yemeği için ya da bir iş çıkışı arkadaşalarınız ile beraber güzel bir kebap yemek isterseniz; Cennetkuşu Kebap’ı tercih edebilirsiniz. Burada bulunan  Adana ve Urfa kebap çeşitleri gelen misafirlerin  beğenisini topluyor. Hızlı servisi ve sıcak tabaklar görmek isteyenler, Ankara’da Cennetkuşu Kebap’ta toplanmayı tercih ediyor!

Adres ve iletişim bilgileri: Sarnıç Park Avm. No: 18 Prof. Ahmet Taner Kışlalı Caddesi, Ankara

Telefon: 0312 284 04 88

6) Düveroğlu

Düveroğlu 1963 senesinden  beri aynı kalite ive samimiyetle  hizmet vermekte olan kebap restoranlarından biridir.  Ankara ‘da bir çok noktasında şubeleri bulunan lezzetli bir kebap restoranı. Sadece kebapları ile değil lahmacun ve döner seçenekleri ile de damağınızı lezzetlendirir. Yemek sonrasında ise buranın çok sevilen  özel baklavaları ile de öğününüz taçlandırıp kendinize nefis bir gün, lezzetli dakikalar yaşatabilirsiniz!

Adres ve iletişim bilgileri: Gençlik Caddesi No: 28/B Gençlik Caddesi Anıttepe, Ankara

Çayyolu şube: Mutlukent Mahallesi, 2432. Cadde & 1924 Sk. 117-119-121 Ümitköy / Çankaya / Ankara

Kızılay şube: Kızılay, Selanik Cad. 18/A, 06430 Çankaya/Ankara

Telefon: 0312 229 79 38

7) Günaydın Kebap

Çankaya’nın en iyi 10 kebapçısı listesin de de adını sıkça duyabileceğiniz Günaydın Kebap, seçkin menüsü ile Ankara’da  kendinden söz ettiriyor. Kebap, humus, katmer ve bir çok  lezzetleri Günaydın Kebap mutfağında özenle pişirilip misafirlerin beğenisine sunuluyor. Çıkarken memnun ayrılacağınızı düşündüğümüz  Günaydın Kebap, Ankara’da lezzet noktalarınızdan biri  olarak hatırlanacak! Fıstıklı kebablarını da kesinlikle denemelisiniz!

Adres ve iletişim bilgileri: Gaziosmanpaşa Mahallesi Attar Sokak No: 6 Çankaya, Ankara

Telefon: 0312 466 76 66

8) Meşhur Özçelik Aspava

İşte Ankara’nın dillerden düşmeyen mekanlarından biri daha. Pek çok semtinde şubeleri de bulunan Aspava, lezzeti ile  tavan yapmış yemeklere sahip güzel mekanlardan biri. Her damak zevkine hitap ettiğini düşündüğümüz menüsünden en çok ilgi gören yemek nefis kebaplar! Dürüm kebap, yoğurtlu kebap, lezzetli meze ikramları ve dondurmalı irmik helvası bu mekanın favori tatları! Acıktığınız da keyifli bir akşam yemeğiniz için  Meşhur Özçelik Aspava’ya uğramalısınız!

Adres ve iletişim bilgileri: Barbaros Mahallesi Esat Caddesi No: 110/C Çankaya, Ankara

Telefon: 0312 437 80 88

9) Çeşmi Kebap Ocakbaşı

Kebapla beraber alkollü içecekleri de  tüketmeyi sevenlerin gittiği bir lezzet noktası olan Çeşmi Kebap Ocakbaşı, leziz mezeleriyle  de kaliteli ve lezzetli adreslerden bir başkası.  Kebap, köfte, pirzola ve tüm et yemekleri burada masanıza konuk olacak. Ümitköy’de bulunan bu mekana  yolunuz düştüğün de  ya da buralardan geçiyorsanız  güzel bir mola için burayı tercih edebilirsiniz!

Adres ve iletişim bilgileri: Mutlukent Mahallesi, 1961. Cadde No: 9 Ümitköy, Ankara

Telefon: 0312 235 93 93

10) Masabaşı Kebapçısı

Ankara Kızılay’da tam 12 farklı kebap alternatifi sunan lezzetli ve harika bir bir adres var: Masabaşı Kebapçısı sizlere nefis kebaplar sunacak bir mekan. Yoğurtlu kebap, patlıcan kebabı, yöresel kebaplar ve daha fazlası için  Masabaşı Kebapçısı’nı tercih edebilirsiniz. Doya doya kebap yemek isteyenler güvenle Masabaşı Kebapçısı’nı tercih edebilirler! Çaylar ise şirketten!

Adres ve iletişim bilgileri: Mithatpaşa Caddesi No: 62/A-C Kızılay, Ankara

Telefon: 0312 417 07 80

Bu içerikler de ilginizi çekebilir.

Ankara da Cağ kebap nerede yenir?

Ankara da Etli Ekmek Nerede Yenir?

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:14
Güneş 05:48
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:45
Yatsı 21:12