Ankarakart E-Randevu

İnternet hayatımıza girdiğinden beri alışveriş başta olmak üzere pek çok şey bizler için fazlasıyla kolaylaştı.

Ankara 05.12.2020, 16:30 09.12.2020, 01:02 İrem Durak
Ankarakart E-Randevu

Ankarakart E-Randevu

İnternet hayatımıza girdiğinden beri alışveriş başta olmak üzere pek çok şey bizler için fazlasıyla kolaylaştı. Bilindiği üzere devlete bağlı kurumlarda yüz yüze iletişim olmadan ya da kimlik bilgilerimize ulaşılmadan işlem yapılmamakta... Böylece vatandaşların kişisel bilgileri korunmakta ve herhangi bir dolandırıcılık durumu önlenmektedir. Son dönemlerde günümüz şartları yüz yüze görüşmeyi engellemekte ve birçok resmi işin önüne geçmektedir. Özellikle Covid19 un hayatlarımıza girmesi, sosyal mesafe kuralları, temassız iletişim pek çok kurumların işlemlerinde değişikliğe gitmesine sebep oldu. Bu kurumlardan biri olan EGO, kart üyelikleri, kart dolumları, bakiye kontrolleri gibi işlemlerini artık internet üzerinde gerçekleştirmektedir. Ankara’da şehir içi ulaşımı sağlamak için cebinizde ya da cüzdanlarınızda taşıdığınız karta AnkaraKart denir. Tam, indirimli, kullan at ve serbest olmak üzere dört tip AnkaraKart bulunmaktadır. EGO’ya bağlı tüm araçlarda kullanabileceğiniz AnkaraKart şehir içi ulaşımda her yere gitmenizi kolaylaştırıyor. Bu metnimizde AnkaraKart e-randevu sistemi ile nasıl temin edeceğinizi sizlere aktaracağız.

AnkaraKartı temin etmek için yapacağınız işlemler Covid19 öncesi sürecinde gerekli evraklarla kart işlem merkezlerine gitmek ve süreç sonu kartı teslim almaktı. Fakat Covid19 süreci başladığından beri AnkaraKart başvuruları artık online yolla sağlanabilir. AnkaraKart e-randevu sistemiyle temin etmek için öncelikle ankarakart.com.tr sitesine girip, kayıt olmanız gerekmektedir. Üyelik işlemleriniz gerçekleştikten sonra sitenin sol yanındaki sekmentlerden online başvuru seçeneğine tıklayıp, önünüze gelecek olan aşamaları gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Herhangi bir şubeye gitmeden gerçekleşen AnkaraKart e-randevu sistemi, sosyal mesafeyi daha güvenli kılıp, Covid19 sürecini daha risksiz geçirmemizi sağlayacak yeni bir sistem. Özellikle internet yoluyla temin edeceğiniz AnkaraKart sıra beklemeden, şubelere gitmeden kargo yoluyla kapınızın önüne kadar gelebilir. Yalnızca başvuru süreci için geçerli olmayan online hizmetlerde bu zorlu Covid19 döneminde ayrıca AnkaraKartınıza para yükleyebilir, bakiyenizi öğrenebilirsiniz.

Ulaşmak istediğiniz yere güvenilir bir biçimde ulaşmak, Ankara’nın birbirinden farklı ilçelerini AnkaraKart ile gitmek, kolayca ulaşım sağlamak istiyorsanız AnkaraKart e-randevu sistemini kullanabilirsiniz. Türkiye’nin en güvenli şehri Ankara’yı AnkaraKartla gezip, görebilirsiniz. Unutmayın her zorluk aslında içerisinde bir kolaylık barındırır. Covid19 sürecinde e-randevu sistemi ile ulaşıma erişim artık daha kolay.

Yorumlar (1)
Berat zorbey soybir 3 yıl önce
Öğrenci kart
12
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:14
Güneş 05:48
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:45
Yatsı 21:12