Ankara’ya Yakın Tatil Beldesi : Avşa Adası

Avşa Adası, Türkiye'nin popüler turistik adalarından biri olup Ankara başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında her yıl yüz binlerce ziyaretçiyi çekmektedir.

Ankara 10.11.2023, 15:09 Mehmet Kurt
Ankara’ya Yakın Tatil Beldesi : Avşa Adası

Marmara Denizi'nde konumlanan Avşa, doğal güzellikleri ve tarihi yapılarıyla dikkat çekerken, konaklama hizmetleriyle de öne çıkmaktadır.

Ankara’dan Avşa Adası’na Ulaşım

Avşa Adası Ankara’ya yakın ekonomik bir tatil seçeneği sunmaktadır. Ankara’dan Eskişehir istikametinden Bursa ve Bandırma’ya ulaşıp buradan da Erdek üzerinden feribot seferleri ile Avşa’ya ulaşabilirsiniz.

Roma ve Bizans İmparatorlukları döneminde hakimiyet altında olan Avşa Adası, bu süreçte pek çok ziyaretçiye ev sahipliği yapmamıştır. Ada, 19. yüzyılda ilk yerleşimlere ev sahipliği yapmaya başlamış olup günümüzde yaklaşık 4 bin kişinin yaşadığı bir bölge haline gelmiştir. Ekinlik Manastırı, Tarihi Avşa Camisi ve Taş Evler gibi önemli tarihi yapılar adada görülmeye değer yerler arasındadır.

Doğal güzellikleriyle de büyüleyici bir destinasyondur. Arablar Koyu, Karabatak Koyu ve Avşa Koyu gibi doğal güzellikler, ziyaretçilere eşsiz deneyimler sunmaktadır. Avşa Adası'nın otel seçeneklerini https://avsa.bandirma.com.tr/ otel sayfasından kontrol ederek doğal güzelliklere komşu konaklama tesislerinde konaklama imkanına sahip olabilirsiniz.

Gece Hayatı ile Ünlü Avşa Adası!

Gece hayatının aktif olarak yaşandığı Avşa Adası'nda ekonomik fiyatlarla hizmet alabilirsiniz. Gençlerin tercih ettiği Avşa barları, özgürce eğlence fırsatları sunmaktadır. Avşa Cadde Pub, Marpuç Beach ve Sırtlan Pub gibi mekanlar, adanın eğlence hayatına renk katmaktadır.

Tatil amaçlı ziyaretler için gelişmiş konaklama hizmetleri sunmaktadır. Ekonomik ve konforlu konaklama tesisleri, turistlerin sıkça tercih ettiği yerler arasındadır.

Uygun Fiyatlı Konaklama Seçenekleri ile Avşa Pansiyonları

Avşa pansiyonları, konaklama ve yemek hizmetini bir arada sunan tesislerdir. Genellikle ev sahibi tarafından yapılan özel yemeklerle birlikte konaklama imkanı sunarlar. Pansiyon oteller, kahvaltı ile akşam yemeklerini ücrete dahil ederler ve bu özellikleriyle her şey dahil otellerden farklılık gösterirler.

Pansiyonlar, genellikle Avşa merkezdedir. Fakat bahçeli, denize sıfır yada apartman dairesi şeklinde farklı alternatifler sunarlar. Bu da tatil planlama konusunda geniş bir seçenek sunar. Bu oteller, uygun fiyatları ve ekonomik tatil seçenekleri ile dikkat çekerler. Ayrıca, pansiyonlarda konaklamak, şehri keşfetme olanağı sağlar ve otelde tamamen kapalı kalmak zorunda olmazsınız.

Pansiyonlar, ekonomik tatil seçenekleri arayan tatilciler için ideal bir tercihtir. Sizde erken rezervasyon fırsatlarından yararlanarak daha uygun fiyatlarla tatil planlayabilir ve kârlı bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:12
Güneş 05:47
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:46
Yatsı 21:14