Başkent Ankara Yaz Aylarina 8. Erzurum Günleri İle Giriş Yapacak.

Ankara Başkent Millet Bahçesinde 1-5 haziran 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan 8.Erzurum tanıtım günlerinde ziyaretçi rekoru kırılmasi amaçlanıyor.

Ankara 13.05.2022, 23:13 İrem Durak
Başkent Ankara Yaz Aylarina 8. Erzurum Günleri İle Giriş Yapacak.

Başkent Ankara Yaz Aylarina 8. Erzurum Günleri İle Giriş Yapacak.

Ankara Başkent Millet Bahçesinde 1-5 haziran 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan 8.Erzurum tanıtım günlerinde ziyaretçi rekoru kirilmasi amaçlanıyor. Açılış kurdelası Erzurumun meşhur 25 metrelik civil peyniri yapilacak. ılışa özel 4 ton kadayif dolmasi ziyaretçilere ücretsiz olarak dağıtılacak.

Ankara – Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı Başkent Ankarada 1-5 Haziran 2022 tarihleri arasında Millet Bahçesinde 8 .Erzurum Günlerini düzenleyecek.

Ankarada yapılacak olan "Kadim Şehir Erzurum Tanıtım Günlerinde Dadaşlar, kültür ve yöresel lezzetlerini ziyaretçilere tanıtacak. Açılış töreninde, Civil' ismi verilen 25 metrelik örgülü peynir açılış kurdelesi olacak.

Başkent Ankara Millet Bahçesinde gerçekleştirilecek 8. Erzurum Tanıtım Günlerinde, kültür ve yöresel lezzetleri ile Aşıklar toyu, türküler geçidi, şairler ve şiirleri, Tasavvuf konserleri, Erzurum Bar ekipleri ve Seyirlik oyunlar, yöresel el sanatları 5 gün süreyle ziyaretçilere birbirinden güzel duygular yaşatacak.

Dadaşların başkent çıkarması etkinlikte ziyaretçilere hem alışveriş yaptıracak hem de yöresel lezzetlerin tadına baktıracak

Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve  Yardımlaşma Vakfı  Başkanı Veysel Karani Aksungur, Başkent Ankaranın yaza merhaba dediği bir günde 8. Erzurum Tanıtım Günleri ile  tüm halkımızı  5 günlük etkinliğimizle bekliyoruz. Dadaşlar bu yıl düzenlenen etkinlikle de ziyaretçi rekoru kıracak.


Millet Bahçesinde düzenlenecek Erzurum günlerine, Bakanlar, Milletvekilleri, Bakan Yardımcıları, bürokratlar, yabancı misyon şefleri, Ankaralılar ve Başkentte yaşayan Erzurumlular davet edildi.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:58
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:38
Yatsı 21:03