Başkent Kart hangi marketlerde geçerli?

Devamlı bir şekilde sosyal yardım desteklerine yenilerini ekleyen Ankara belediyesi, bu defa sosyal yardım kartı ile Ankaralılara destek oluyor.

Ankara 06.09.2021, 15:15 06.04.2022, 14:10 İrem Durak
Başkent Kart hangi marketlerde geçerli?

Başkent Kart hangi marketlerde geçerli?

Devamlı bir şekilde sosyal yardım desteklerine yenilerini ekleyen Ankara belediyesi, bu defa sosyal yardım kartı ile Ankaralılara destek oluyor. Sosyal yardım kartı ile alakalı olarak merak edilen sorulara yanıt ise Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden geliyor. Ankara sosyal yardım kartı hangi marketlerde geçerli oluyor? Ankara sosyal yardım kartı başvurusu ne şekilde yapılır 2021? İşte Ankara sosyal yardım kartı başvuru merkezleri…

Ekonomik şartların farklı nedenlerden ötürü kötüleşmesi Türkiye’de yoksul kesimin giderek atmasına neden oluyor. Bunun bilincinde olan Ankara Belediyesi sosyal yardım desteklerine devamlı olarak yeni bir paket ekliyor. Özellikler pandemi dönemi içerisinde gelir kaybı yaşayan esnafa can suyu olması beklenmekte olan sosyal yardım kartı, geçen aydan beri Ankaralılarla buluşuyor.

Ankara Sosyal Yardım Kartı Hangi Marketlerde Geçerli Oluyor?

Ankaralıların cevabını arattığı “Ankara sosyal yardım kartı hangi marketlerde geçerli?” sorusuna yanıt veren Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankaralı vatandaşlarımıza uzun bir market listesi sunuyor. Ankara’nın her yakasında yer alan bu marketler tam olarak 162 şubede Ankaralılara hizmet veriyor. İşte, Ankara sosyal yardım kartının geçtiği marketlerin adları:

Bazı marketlerin Listesi

-  Altunbilekler,

-  Soykan,

-  Bildirici,

-  Damla,

-  Çelikler,

-  Güreller,

-  Öğütler,

-  Yunus Market,

-  Şekerciler.

Sıkça Sorulan Sorular

Başkent Kart Nedir?

Ankara Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinden tüm Ankara’da yaşayan vatandaşların çok kolay bir şekilde yararlanmasını sağlayacak Türkiye’nin en gelişmiş şehir kartıdır.

Nasıl Başkent Kart Sahibi Olabilirim?

Başkent Kart'a erişmek isteyen vatandaşlarımız, Ankara Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası A-Blok’ta bulunan Başkent Kart bankosundan 10₺ karşılığında teslim alabilirler.
Sosyal destek için Başkent kart almak isteyen vatandaşlarımızın öncelikle sosyalhizmetler.ankara.bel.tr adresinden başvurularını  yapmaları gerekmektedir.

Başkent Karttan Para Çekebilir miyim?

Para yatırıp çekebilir, kartınızı kişiselleştirdikten sonra ise karttan karta para gönderebilir ve diğer tüm işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Başkent Kartın Aidat Ücreti Var mı?

Türkiye’nin en kapsamlı şehir kartı bir çok alanda hayatınızı kolaylaştırırken, siz de herhangi bir kart aidatı ödemezsiniz

Başkent Kart ile Fatura Ödeyebilir miyim?

Başkent Mobil cüzdan üzerindeki “Fatura Ödeme” menüsünde bulunan kısımdan ASKİ faturalarını ödeyebilirsiniz. Yakın bir zaman da  anlaşmalı tüm kurumlara ait fatura ödeme işlemlerinizi gerçekleştirebileceğinizi düşünüyoruz.

Yorumlar (1)
Canser 2 yıl önce
Yardım Kart başvurusu yapmak istiyorum
12
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 05:59
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:37
Yatsı 21:01