Başkent Voleybol Salonuna Nasıl Gidilir?

Başkent voleybol salonuna nasıl gidilir, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Ankara'nın Yenimahalle ilçesine bağlı Beştepe semtinde yaptırılan bir voleybol salonudur.

Ankara 22.02.2022, 13:56 Mehmet Kurt
Başkent Voleybol Salonuna Nasıl Gidilir?

Temeli 8 Nisan 2009'da atılmış, 6 Şubat 2010'da işletmeye alınmıştır. [1] TVF voleybol kampüsünde yer almaktadır. Toplam 7623 seyirci kapasitesine sahiptir. [2] Türkiye'de uluslararası standartları karşılayan ilk voleybol stadyumudur. Türkiye Voleybol Federasyonu idari birimleri, yetmiş yataklı "Volley Oteli", kapalı otopark, 90 kişilik basın odası, 30 kişilik basın odası, 200 kişilik basın toplantısı, 90-250 kişilik tören tribünü, A ve B VIP odaları ve bir voleybol müzesi. Salondaki ilk maçlar 20 Şubat 2010'da gerçekleşti.

Başkent Voleybol Salonu Haritası Nasıl Kullanılır?

    Artık "Başkent Voleybol Stadyumu" sayfasındasınız. Başkent Voleybol Salonu haritasını farenin sol tuşu ile yukarı aşağı, sola ve sağa hareket ettirebilirsiniz. Başkent Voleybol Arenası'nın Google haritasını sol üstteki işaretçilerden "" simgesine dokunarak (veya çift tıklayarak) yakınlaştırabilir ve "" simgesine dokunarak uzaklaştırabilirsiniz. Başkent voleybol salonuna nasıl gidilir sorusu bölgeyi bilmeyen katılımcılar için sık araştırılan konudur. Başkent voleybol salonu haritası üzerinde fare ile ortadaki çark butonunu hareket ettirerek yakınlaştırıp uzaklaştırabilirsiniz.

Google Başkent voleybol salonu haritasını sağ üstte uydu veya topografik harita olarak görüntüleyebilirsiniz. Haritanın sağ üst köşesindeki Harita bağlantısı yalnızca otoyol haritasını gösterir, Uydu bağlantısı görüntülediğiniz bölgenin uydu görüntülerini ve topografyasını gösterir ve karma mod hem otoyolları hem de coğrafi yapıları gösterir. Yine aynı bölgedeki Arazi modu, arazinin yapısını harita üzerinde gösterir.

Başkent Voleybol Salonu Ulaşımı

   Ankara’ya Beşevler ve Bahçelievler duraklarından yürüyerek ulaşabilirsiniz. Sıhhiye, Abidinpaşa, Keçiören'den minibüs ve otobüsler ile Gazi Üniversitesi kampüsü girişine kadar ulaşım sağlanmaktadır.

Başkent Voleybol Salonu Açıldı

     Salonun açılışına Dışişleri Bakanı Faruk Nafiz Özak, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Dışişleri Eski Bakanı Murat Başesgioğlu, Uluslararası Spor Örgütleri Baş Koordinatörü ve Basın Yayın Kurumu Genel Müdürü katıldı. Temeli geçen yıl 8 Nisan atıldı ve 10 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. Mehmet Atalay,  Belediye Başkanı Çankaya Bülent Tanık, Avrupa Voleybol Birliği (Avrupa Voleybol Konfederasyonu) CEV Başkanı Andre Meyer, CEV Başkan Yardımcısı Jan Hronek, Uluslararası Başkanvekili Voleybol Federasyonları Birliği (FIVB) Başkanı ve Sırbistan Voleybol Federasyonu Başkanı Aleksandar Boricic, Avusturya Voleybol Federasyonu Başkanı Antonin Lebl ve Avusturya Voleybol Federasyonu Başkanı TVF Erol'un yanı sıra Ünal Karabıyık, TVF yönetim kurulu üyeleri, kulüp yöneticileri, sporcular ve aileleri katıldı.

 Başkent Yenimahalle Voleybol Salonu

  • Başkent voleybol Arena, voleybol sahası olarak hizmet vermektedir.  Başkent voleybol sahası Ankara İli Yenimahalle İlçesi'nde bulunan bir voleybol sahasıdır. Yenimahalle semtinde voleybol sahası aranırken Başkent Vollect Hall voleybol sahası olarak hizmet vermektedir. Ankara'nın Yenimahalle semtinde bulunan voleybol sahasının iletişim bilgilerini burada bulabilirsiniz.

  • Başkent voleybol salonunun koordinatlarını, voleybol sahası ile ilgili bilgileri ve varsa Başkent voleybol salonunun fotoğraflarını burada bulabilirsiniz. Başkent voleybol salonu lokasyonunun sokak fotoğrafçılığına ve sanal turlarına da buradan ulaşabilirsiniz.

  • En çok aranan Başkent voleybol Arena ile ilgili tüm bilgileri ve Başkent voleybol Arena yol tarifini burada bulabilirsiniz. Yenimahalle'de voleybol sahası arayanlar, web sitemizde Yenimahalle voleybol sahası nasıl gidilir, Yenimahalle voleybol sahası nerede ve Yenimahalle voleybol sahası yol tarifi gibi arama sonuçlarına göre Başkent voleybol sahası yol tarifini alabilirsiniz.

Voleybol Maçlarını Takip Etmek İsteyen Medya Mensupları, Aşağıda Verilen Şartlara Göre Takip Edebilirler

Başkent Voleybol Açılış Kapanış Saatleri Nedir? Başkent Voleybol açılış kapanış saatleri sabah 9 ila akşam 18:00’dir. Başkent Voleybol Arena'nın iletişim bilgilerine ve firma bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz. Başkent Voleybol Arena'nın bir sosyal medya hesabı varsa, haber, duyuru, fotoğraf ve daha fazlasını paylaşmak için Başkent Yenimahalle Voleybol Salonu sosyal medya hesabına erişebilir. Başkent voleybol salonuna nasıl gidilir sosyal medya hesaplarından ve web sitemizden takip edebilirsiniz.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 05:56
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:39
Yatsı 21:04