Çankaya Buz Lazer Uygulama Deneyimi

Son yılların çok tercih edilen Lazer Epilasyon tedavisi olan Buz Lazer,

Ankara 14.09.2022, 23:20 14.09.2022, 23:26 Mehmet Kurt
Çankaya Buz Lazer Uygulama Deneyimi

Çankaya Lazer Epilasyon merkezleri tarafından da kullanılmaktadır. Lazer Epilasyon Çankaya merkezleri de güvenli, hızlı ve konforlu olması nedeniyle Buz Lazer markasını tercih etmektedir.

Buz Lazer: Masaj Konforunda Lazer Epilasyon

Lazer epilasyon çok uzun yıllardır kadın erkekler herkesin istenmeyen tüylerden kurtulmak için başvurduğu en etkili yöntem olmuştur. 1997 yılında FDA onayı alan lazer epilasyon, günümüze kadar bir hayli değişim ve gelişim göstermiştir. Artık günümüzde Buz Lazer ile ağrısız, güvenilir, hızlı, konforlu bir lazer epilasyon deneyimi yaşamak mümkün olmaktadır.

Buz Lazer, Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazlarından oluşmaktadır. 3 farklı dalga boyunu tek bir sistemde buluşturan Buz Lazer, tüm kıl ve cilt tiplerinde etkili ve güvenli sonuçlar alınmasını sağlamaktadır. Alexandrite, Diyot ve Nd:YAG lazer epilasyonda kullanılan 3 güçlü dalga boyudur. Buz Lazer, bu 3 dalga boyunu tek bir cihazda birleştiren ilk lazer epilasyon cihazı olma özelliğine sahip, çok avantajlı bir sistemdir. Kılın tüm anatomik yapılarının hedeflenebildiği Buz Lazer yöntemi sayesinde ayva tüylerde de aktivasyona neden olmadan etkili sonuçlar elde edilebilmektedir. Bunun yanında bronz tenler dahil tüm cilt tiplerinde de yan etki riski olmadan güvenli bir lazer epilasyon imkanı sunulmaktadır.

Buz Lazer ile Genital Bölge Lazer Epilasyonu Hakkında

Genital bölge tüylerinin kalıcı olarak giderilmesinde en etkili yöntem ağda, tıraş, tüy dökücü krem gibi yöntemler geçici çözümler yerine lazer epilasyondur. Ayrıca bu yöntemler kullanılmadığında kıl dönmesi, batık kıl, kaşıntı, enfeksiyon, tahriş, ağrı, tıraş nedeniyle kesik gibi komplikasyonların görülme riski de ortadan kalkmaktadır. Tüm bu nedenlerden dolayı lazer epilasyonun kullanımının artmansın yanında ağrılı ve yavaş bir uygulama olması da bir dezavantaj olarak karşımıza çıkmaktadır. Son yıllarda adını sıkça duyuran Buz Lazer, ağrısız olması ile genital bölge lazer epilasyonunda çok fazla tercih edilmektedir. Buz Lazer ile genital bölge tüylerinden ağrısız bir şekilde etkili ve kalıcı olarak kurtulmak mümkün olmaktadır.

Genital bölge lazer epilasyonun kısırlığa neden olabileceği söylemler tamamen yanlıştır. Lazer ışını, cildin sadece birkaç milimetre derinliğindeki kıl köklerini hedeflediği yapılan araştırmalarla tespit edilmiştir. Yumurtalıkların ve diğer tüm iç organların çok daha derinde olması dolayısıyla lazer ışını yumurtalıklara yaklaşamaz ve lazer epilasyon yöntemi yumurtalıklara veya diğer organlara zarar veremez. Bu bağlamda kısırlık yapması da söz konusu değildir. Lazer epilasyonun kanserojen etkisi de bulunmamaktadır.

Buz Lazer Epilasyon Kaç Seans Sürmektedir?

Tüm vücut bölgelerinde Buz Lazer uygulaması ortalama 8 seans önerilmektedir. Ergenlik bitimiyle birlikte her yaşta uygulanabilen bu yöntemde seans sayısı, uygulama yaptıracak kişinin cilt rengi, kıl rengi, kıl sıklığı ve kıl kalınlığı gibi faktörlere bağlı olarak değişebilmektedir.

Periyodik bakımı yapılan, orijinal lazer cihazları bulunduran Çankaya lazer epilasyon merkezlerine https://www.buzlazer.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:10
Güneş 05:45
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:47
Yatsı 21:15