Gökalp Üstün’den geleceğe dair planlar

"Şu anda ilk önceliği bulunan amacımız, kulübü kurumsal bir yapıya kavuşturarak, maddi problemlerimizden kurtarmak"

Ankara 19.08.2021, 15:41 İrem Durak
Gökalp Üstün’den geleceğe dair planlar

Gökalp Üstün’den geleceğe dair planlar

"Şu anda ilk önceliği bulunan amacımız, kulübü kurumsal bir yapıya kavuşturarak, maddi problemlerimizden kurtarmak" - "Kulübü daha da borçlu hale getirerek Süper Lig'e çıkarmanın marifet olmadığını acı bir tecrübe olarak yaşamış olduk. Bunu bir daha yaşatmayacağız"

TFF 1. Lig takımları arasında yer alan MKE Ankaragücü'nün yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü olan Gökalp Üstün, kulübü maddi problemlerden kurtarmayı ve kurumsal bir yapıya kavuşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Gökalp Üstün açıklamasında, "Ligin ilk haftaları olduğundan ötürü şu an değerlendirme yapmak için oldukça erken. Bizim için şu an önemli olan bir ve diri durmak. İnşallah önümüzdeki haftalar içerisinde takımımız oturdukça daha iyi sonuçlar alacağımıza inancımız tam." Şeklinde konuştu.

Transfer sezonunun 8 Eylül'e kadar devam edeceğini anımsatan Üstün, şunları kaydetti:

"Önemli bir oyuncu olan Aatif Chahechouhe'yu aldık. Çok büyük katkıları olacağını düşünüyoruz. Şu an kadromuza güveniyoruz. Sahanın içine çok karışmak uygun olmaz. Mustafa (Dalcı) hoca bu kararları verir. Futbolcu ihtiyacımız varsa, transfer komitemiz gerekeni yapar. O zamana kadar hocamızın bir talebi olacaksa da gerekli aksiyonu başkanımız nezdinde kulübümüz alacaktır. Mustafa Dalcı hocamızın iyi bir performans sergileyeceğinden eminim."

- "Bizim için önemli olan alt yapıyı kuvvetlendirmek"

Gökalp Üstün, şampiyonluk konusunda çok kesin konuşmanın doğru olmadığını aktarırken, altyapı yatırımlarına büyük önem verdiklerini dile getirdi.

"Şu anda öncelikli hedefimiz, kulübü kurumsal bir yapıya kavuşturup, maddi sıkıntılardan kurtarmak." ifadelerini kullanan Üstün, "Kulübü daha da borçlandırarak Süper Lig'e çıkarmanın marifet olmadığını acı bir tecrübe olarak yaşadık. Bunu bir daha yaşatmayacağız. Bizim için önemli olan alt yapıyı kuvvetlendirmek. Mesela altyapıda şampiyon olacağımızı iddia etmek isteriz. Çünkü altyapıya daha çok yatırım yapıyoruz. Ankaragücü'nün kurtuluşu buradan geçer." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 05:56
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:39
Yatsı 21:04