Kademeli tarife yeniden Meclis’te

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi, Ankara’nın gündemi ile ilgili konuları görüşmek üzere mayıs ayı içerisinde olağan toplantılarına bugün saat 14.00’te başlayacak.

Ankara 24.05.2021, 13:43 İrem Durak
Kademeli tarife yeniden Meclis’te

Kademeli tarife yeniden Meclis’te

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi, Ankara’nın gündemi ile ilgili konuları görüşmek üzere mayıs ayı içerisinde olağan toplantılarına bugün saat 14.00’te başlayacak. Buna göre Kademeli tarife yeniden Meclis’te olması bekleniyor.

Kademeli tarife yeniden Meclis’te

ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın başkanlığında toplanacak olan Meclis, koronavirüs salgınından ötürü daha önce olduğu gibi pandemi önlemleriyle Belediye Konferans Salonu’nda toplantı gerçekleştirecek. İzleyicilere kapalı olarak gerçekleştirilecek olan Meclis toplantısı, ABB’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı bir şekilde yayınlanacak.

Başkan Yavaş Veto Etti

Geçtiğimiz ay AK Parti ve MHP gruplarının ‘zam’ gerekçesi ile reddetmiş oldukları kademeli su tarifesi kararını ABB Başkanı Mansur Yavaş veto etti. Belediye yönetiminin ‘tasarruf’ için getirmiş olduklarını belirttiği ASKİ Genel Müdürlüğü’nce uygulanması istenen kademeli su tarifesi, bu ay içerisinde Meclis’te tekrardan görüşülecek. 311 maddelik gündemi karara bağlayacak olan ABB Meclisi, bu ay Büyükşehir, ASKİ ile EGO genel müdürlüklerinin 2020 kesin hesaplarını da görüşmelerine ekleyecek.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 05:56
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:39
Yatsı 21:04