Mansur Yavaş’ın konuşma yaptığı esnada Ali İhsan Ölmez sıraları yumrukladı

ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın şahsına ve kendi ekibine yönelik iddialara cevap verdiği esnada eski dönemde gerçekleştirilen yolsuzlukları da açıkladığı bir konuşma gerçekleştirdi.

Ankara 14.05.2022, 14:06 İrem Durak
Mansur Yavaş’ın konuşma yaptığı esnada Ali İhsan Ölmez sıraları yumrukladı

Mansur Yavaş’ın konuşma yaptığı esnada Ali İhsan Ölmez sıraları yumrukladı

ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın şahsına ve kendi ekibine yönelik iddialara cevap verdiği esnada eski dönemde gerçekleştirilen yolsuzlukları da açıkladığı bir konuşma gerçekleştirdi. Gökçek dönemindeki Meclis Başkan Vekili olan Ali İhsan Ölmez bu sırada da sıraları yumrukladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde dün gerçekleştirilen nisan ayı oturumu oldukça gergin geçti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kendisi, çalışanları ve Meclis Üyeleri ile ilgli AK Partililerin ortaya attıkları iddialara cevap verdi. Yavaş'ın, Gökçek döneminde gerçekleştirildiğini belirttiği yolsuzlukları da açıkladığı konuşması esnasında AK Parti'nin eski Grup Başkanvekili Ali İhsan Ölmez, sırayı yumrukladı.

AK PARTİLİ ÜYELER DE KONUŞMAYA TEPKİ GÖSTERDİ

Ölmez'e AK Partili üyeler de tepki gösterdi. Ölmez, Mansur Yavaş'ın konuşması sırasında Melih Gökçek hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle kürsüye yürümek istedi. Ölmez'e CHP'li ve İYİ Partili üyeler de tepki gösterince tartışma çıktı.

YAVAŞ: HAKARET EDİP CEVABINI DUYMAK İSTEMİYORLAR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, konuşmasını engellemeye çalışan AKP Grup Başkanvekili Murat Köse, eski Grup Başkanvekili Ali İhsan Ölmez ve grup üyelerine tepki gösterdi. Mansur Yavaş, şöyle konuştu:"Ben kabile gibi yönetsem burada konuşamazsınız. Sabahlara kadar hakaret edin, iftira atın. Siyasi ahlaka yakışmayan, dedikodu üreten, 'duyduk', 'tahmin ediyoruz', biliyoruz' kelimeleriyle başlayan iftira dolu cümleler kurun. Fitne peşine düşün, hakaretler edin. Bunu yapanlar küçük bir siyasetin küçük bir versiyonu olmaktan asla öteye geçemeyeceklerdir. Sevgili Ankaralılar, bunlar konuşuyorlar, hakaret ediyorlar ama ben cevap vereceğim zaman duymak istemiyorlar. Ankara halkı duysun ve kararını versin."

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:14
Güneş 05:48
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:45
Yatsı 21:12