Melih Gökçek’ten kendisi ile ilgili soruya şaşırtan yanıt!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, konuk olduğu canlı yayında yine Mansur Yavaş'ı hedef alarak konuştu.

Ankara 19.05.2022, 23:27 İrem Durak
Melih Gökçek’ten kendisi ile ilgili soruya şaşırtan yanıt!

Melih Gökçek’ten kendisi ile ilgili soruya şaşırtan yanıt!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, konuk olduğu canlı yayında yine Mansur Yavaş'ı hedef alarak konuştu. Elinde belgelerin bulunduğunu ve Mansur Yavaş'ın siyasi hayatının 3 ay içinde biteceğini iddia eden Gökçek, kendisine yöneltilmiş olan "Mansur Yavaş mı Melih Gökçek mi yolsuzluk yaptı diye anket yapılsa sonuç ne çıkar?" sorusuna da şaşırtıcı bir yanıt verdi ve "Melih Gökçek çıkar. Nedeni de Mansur Yavaş'ın sosyal medyada yaptığı kampanya" şeklinde konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, eski başkanı Melih Gökçek'in gündeminden eksik olmuyor. Ahmet Hakan'ın sorularına cevap veren Gökçek elinde belgeler olduğunu iddia ederek "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın siyasi hayatı 3 ay içinde bitecek" ifadelerini kullandı.

"YAVAŞ'IN İCRAATLARIYLA İLGİLİ BANTLARI GÖSTERECEĞİM"

Gökçek, "Sizin programınızda ben bant gösteremiyorum. Ben başka bir televizyon programında Mansur Yavaş'ın yaptığı icraatlarla ilgili bantları göstereceğim. Yalan söylediğini birebir kendi sesinden ispat edeceğim. Millet görünce bunu böyle diyecek" ifadesini kullandı.

"MANSUR YAVAŞ GECE GÜNDÜZ KAMPANYA YAPIYOR"

Gökçek, "Mansur Yavaş mı Melih Gökçek mi yolsuzluk yaptı diye anket yapılsa sonuç ne çıkar?" sorusuna "Melih Gökçek çıkar. Sebebi de Mansur Yavaş'ın sosyal medyada yaptığı kampanya. Gece gündüz kampanya yapıyor" yanıtını verdi.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 10 Mayıs 2024
İmsak 03:50
Güneş 05:31
Öğle 12:50
İkindi 16:42
Akşam 19:59
Yatsı 21:33