Metromall Alışveriş Merkezi (Metromall AVM)

Metromall AVM'de hangi mağazalar var? Metromall AVM'ye nasıl gidilir? Metromall AVM açık mı? Metromall AVM saat kaça kadar açık? Metromall AVM kampanyaları neler?

Ankara 06.10.2020, 13:36
Metromall Alışveriş Merkezi (Metromall AVM)

Alışveriş merkezleri insanların birden fazla mağazayı, alışveriş seçeneklerini, marka ve etkinliği bir arada küçük bir alanda bulduğu etkileyici yerlerdendir. İnsanlar vakitlerinin büyük bir kısmını burada geçirmeyi severler ve özellikle havaların soğuması ile birlikte buraları daha fazla seçerler.

Yaz aylarında genellikle dışarıda olmak isteyenler için çeşitli aktiviteler bulunsa da kış ayları için aktivitelerin sayısı düşmektedir. Durum böyle olunca da özellikle çocuklu aileler için gezilecek noktalar arasında alışveriş merkezleri ilk sırada yer almaktadır. Hem oyun salonlarının bulunması hem de çeşitli etkinliklerin düzenlenmesi alışveriş merkezlerini cazip kılan öteki noktalardandır.

Ankara’nın yeni açılan alışveriş merkezleri yenilik odaklı ve aileler için cazip imkanlar sunan alanlar olmaktadır. Bu alışveriş merkezleri arasında Metromall büyük bir fark atarak öne çıkmaktadır.

Metromall Alışveriş Merkezi Hakkında Kısaca Bilgi

28 Eylül 2017 tarihinde ziyaretçi kabulüne başlayan Metromall Alışveriş Merkezi Ankara’ya yeni bir heyecan getirmeyi başarmıştır. Metromall, dünya ve Türkiye’nin ileri gelen markalarından oluşan 200’ü aşkın mağazası, 3000 araca sahip ücretsiz otoparkı, eğlence merkezleri, sinema salonları ve restoranları ile yıl içerisinde kesintisiz olarak her gün 10:00 ile 22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Kendi alanında öncülük eden markaları çatısın altında birleştiren Metromall, Zara, Boyner, Bershka, H&M, Stradivarius, Decathlon gibi mağazaların yanında bir de; bölgedeki en büyük teknoloji marketi olan Media Markt, Ankara’nın en büyük eğlence bölgelerinden biri olan Crocus Park ve Gym Fit spor kompleksini de bünyesine almayı başarmıştır.

Ziyaretçilerine en ideal biçimde hizmet veren Metromall, Ankara’daki ilk; Türkiye’deki ise en büyük üstü açılabilir alışveriş merkezi olma durumundadır. Metromall Alışveriş Merkezi, alışverişe değişik bir deneyim katmaktadır. Metromall Alışveriş Merkezi özel araba ile metro istasyonuna 20 saniye, çevre yoluna 2 dakika, havalimanına 20 dakikalık mesafede yer alan lokasyonu ile şehrin bütün dinamikleriyle temasını sürdürürken insanların hayat enerjisini düşünmeyi de ihmal etmemektedir.

Metromall Alışveriş Merkezi Ulaşım ve İletişim Bilgileri

  • Adres: Dumlupınar 30 Ağustos Caddesi No:2 Eryaman Etimesgut Ankara
  • Telefon: 0312 504 15 15

Kızılay Metro istasyonundan OSB - Törekent hattına binilerek Devlet Mahallesi-1910 Ankaragücü istasyonunda inilmelidir.

  • 561 Etimesgut - Elvankent - Sincan - Fatih - Eryaman
  • 531-2 Eryaman - Fatih - Sincan - Elvankent - Etimesgut
  • 541-5 (öta)Eryaman-Kızılay
  • 540 Eryaman - Sıhhiye
  • 580 Susuz Mahallesi
  • 585 Güzelkent - Yavuz Selim Mahallesi
  • 542 Eryaman- Sezenler

Numaralı otobüsler kullanılarak 30 Ağustos Dumlupınar Caddesi durağında inilmelidir.

Dolmuşlar ile;

  • Sincan Fatih (Sağ)
  • Eryaman 1-2-3-4. Etap
  • Eryaman Ankor
  • Eryaman- Aşti

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 05:59
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:37
Yatsı 21:01