Müzik dinleyerek dans etti, ortaya renkli görüntüler çıktı

Ankara Belediyesi'nde görev alan bir temizlik işçisi, çöp arabasının arkasında kulaklığı ile müzik dinleyip dans ederek işini yapmayı sürdürdü.

Ankara 03.08.2022, 19:14 İrem Durak
Müzik dinleyerek dans etti, ortaya renkli görüntüler çıktı

Müzik dinleyerek dans etti, ortaya renkli görüntüler çıktı

Ankara Belediyesi'nde görev alan bir temizlik işçisi, çöp arabasının arkasında kulaklığı ile müzik dinleyip dans ederek işini yapmayı sürdürdü. Bu renkli görüntüler sosyal medyada oldukça beğenildi.

Sosyal medyada elden ele paylaşılmış olan bir videoda temizlik işçisinin neşeli halleri görenleri mutlu etti. Ankara'da bulunan temizlik işçisinin kulaklığı takıp hem müzik dinleyip hem işini yapması renkli görüntülere sahne oldu.

HEM İŞİNİ YAPTI HEM OYNADI

Ankara Belediyesi'nde görev yapan temizlik işçisi çöp kamyonu eşliğinde bir mesai arkadaşı ile beraber her gün caddelerde bulunan çöpleri toplayarak kamyona yüklüyor. Bu defa rutin giden iş gününü hareketlendirmek adına kulaklığı takıp Neriman şarkısını hem dinledi hem oynadı hem de işini yaptı.

OYNARKEN KENDİNDEN GEÇTİ

Temizlik işçisi dinlediği şarkıyla kendini tutamayıp elleriyle ve ayaklarıyla da ritim tuttu. Kendinden geçti. O anlar kısa sürede sosyal medyada yayılarak viral oldu.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:30
Öğle 12:58
İkindi 16:30
Akşam 19:16
Yatsı 20:36