Otomobil sürücüsü moto kuryeyi darbetti

Ankara Demetevler'de moto kurye, trafikte tartışmaya girdiği otomobil sürücüsü tarafından tabancanın kabzası ile darbedildi.

Ankara 27.06.2022, 10:31 İrem Durak
Otomobil sürücüsü moto kuryeyi darbetti

Otomobil sürücüsü moto kuryeyi darbetti

Ankara Demetevler'de moto kurye, trafikte tartışmaya girdiği otomobil sürücüsü tarafından tabancanın kabzası ile darbedildi. Olaya ilişkin anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kayıt altına alındı.

Olay, Ankara Demetevler'de akşam saatlerinde yaşandı. İddiaya göre otomobil sürücüsü moto kuryeye çarpmasının ardından yoluna devam etti. Olaydan sonra motor kurye, sürücü ile konuşma amacıyla otomobili izledi. Moto kuryenin peşinden geldiğini gören otomobil sürücüsü durarak moto kurye ile sözlü tartışmaya girdi. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesinin ardından, otomobil sürücüsü üzerinde taşıdığı tabancayı çıkararak moto kuryeye doğrulttu. Vatandaş kamerasına yansıyan görüntülerde sürücünün, moto kuryeye il olarak tabancanın kabzasıyla vurduğu ve ardından kafa attığı görüldü. Dakikalarca darp edilen moto kuryeyi araya giren vatandaşlar olay yerinden uzaklaştırdı. Yaşanan arbededen sonra bölgeden uzaklaşan silahlı sürücü, polis ekiplerince kısa sürede yakalandı

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:02
Öğle 12:53
İkindi 16:36
Akşam 19:35
Yatsı 20:59