Seyir halindeki halk otobüsünün freni boşaldı

Ankara'da seyir halinde olan ve freni boşalan halk otobüsünde gerilim yaşandı.

Ankara 30.07.2022, 16:57 İrem Durak
Seyir halindeki halk otobüsünün freni boşaldı

Seyir halindeki halk otobüsünün freni boşaldı

Ankara'da seyir halinde olan ve freni boşalan halk otobüsünde gerilim yaşandı. Otobüsün şoförü, frenlerin tutmadığı sırada yoldaki çocukları görmesi üzerine manevra yapıp kaldırıma çıktı ve yol kenarında bulunan binanın balkon kısmına çarpıp büyük bir facianın önüne geçti. Yaşanan olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Facianın eşiğinden dönülen kaza, saat 16.00 civarında Keçiören ilçesi Uyanış Mahallesi'nde yaşandı. Oktay Suna (48) yönetiminde olan halk otobüsü, son durakta yolcuları indirmesinin ardından hareket etti. Yokuş aşağı ilerlemekte olan otobüs, freninin boşalması sonucu kontrolünü kaybetti.

Otobüs Binanın Balkonuna Çarparak Durabildi

Şoförün durdurmak için manevra gerçekleştirdiği otobüs, kaldırıma çıkıp, yol kenarında bulunan binanın balkon kısmına hafif çarparak durdu. Kazada şans eseri ölen veya yaralanan olmadı.

"YOLDA ÇOCUKLARI GÖRÜNCE DİREKSİYONU ÇEVİRDİM"

Otobüs şoförü Oktay Suna, "Yolcuları son durakta indirdikten sonra hareket ettim. Seyir halindeyken otobüsün freni boşaldı. Yolda çocukları görünce direksiyonu çevirdim. Çok şükür, o sırada araçta kimse yoktu" dedi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:14
Güneş 05:48
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:45
Yatsı 21:12