Volkan Memduh Gültekin kimdir? Volkan Memduh Gültekin Ankara Büyükşehir Belediyesi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Basın Yayın Koordinatörü görevi için gazeteci Volkan Memduh Gültekin'i atadı.

Ankara 05.10.2021, 14:57 İrem Durak
Volkan Memduh Gültekin kimdir? Volkan Memduh Gültekin Ankara Büyükşehir Belediyesi

Volkan Memduh Gültekin kimdir? Volkan Memduh Gültekin Ankara Büyükşehir Belediyesi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Basın Yayın Koordinatörü görevi için gazeteci Volkan Memduh Gültekin'i atadı. İşte Volkan Memduh Gültekin ile ilgili merak edilenler…

Ankara'da Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Basın Yayın Koordinatörü görevine gazeteci Volkan Memduh Gültekin'i atadı. Peki Volkan Memduh Gültekin kimdir, nerelerde çalışmış ve hangi görevleri yapmıştır?

31 Mart'ta gerçekleştirilen Ankara yerel seçiminde Mansur Yavaş'ın basın kampanyasının başında yer alan isim olan gazeteci Volkan Memduh Gültekin, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Basın Yayın Koordinatörü görevine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından atandı.

Volkan Memduh Gültekin kimdir?

1986 yılında doğan Siyaset Bilimci Gültekin'in internet gazeteciliği ve reklamcılık alanlarında şirketleri bulunuyor. Ankara'da uzun senelerden bu yana yerel gazetecilik yapan Gültekin, 2009 senesinden bu yana yanında yer aldığı Mansur Yavaş'ın son seçimlerde basın kampanyasının başında bulunan isim olarak görev yapmıştı. Mansur Yavaş'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla beraber Volkan Memduh Gültekin de Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne atanan isimler kervanına alınmış oldu.

İsrail Büyükelçiliği’nin Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden biri olan Belpa’nın düzenlediği “iftarver” kampanyasına katılım sağlamış ve Belpa da teşekkür etmişti. Bu olayın ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin İsrail’den yardım aldığı iddiaları atılmış ve Volkan Memduh Gültekin de açıklamaları ile ön plana çıkmıştı. AKP Merkez ve Yönetim Kurulu üyesi Mücahit Birinci, “Bunun hesabını vereceksin Mansur Yavaş” diyerek tepki çekmişti. Volkan Memduh Gültekin ise konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından “Hangi sıfatla Ankara’nın millet iradesi ile seçilen belediye başkanını tehdit ediyorsunuz? Nasıl hesap kesiyorsunuz bir anlatın bakalım? Riyakar siyasetinizi kolunuza takın, sessizce dönün ve uzaklaşın!” ifadelerini kullanmış ve adından söz ettirmişti.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:30
Öğle 12:58
İkindi 16:30
Akşam 19:16
Yatsı 20:36