Başkent Ankara’da öğrencileri taciz edip arabayla ezdiler!

Ankara'da dehşet verici bir olay yaşandı. Başkentte yolda gördükleri lise öğrencilerini sözlü bir şekilde taciz ettiği iddia edilen 4 zanlı, sonrasında da çocukların üzerine araba sürdü.

Çankaya 11.06.2022, 13:35 İrem Durak
Başkent Ankara’da öğrencileri taciz edip arabayla ezdiler!

Başkent Ankara’da öğrencileri taciz edip arabayla ezdiler!

Ankara'da dehşet verici bir olay yaşandı. Başkentte yolda gördükleri lise öğrencilerini sözlü bir şekilde taciz ettiği iddia edilen 4 zanlı, sonrasında da çocukların üzerine araba sürdü. Kan donduran olayda araç altında kaldıkları görülen 4 lise öğrencisi kız çocuğu yaralandı. Saldırının ardından kaçan 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Dehşet verici bu olay Çankaya ilçesinde yaşandı. Dikmen Caddesi'nde yol üzerinde sarımsak satmakta olan Temel Y. ile arkadaşları, okul çıkışı evlerine gitmekte olan liseli 5 kız öğrenciye iddiaya göre laf attı.

Yer alan habere göre kısa süreli tartışmadan sonra lise öğrencileri, otobüs durağına geçti. Bu esnada Temel Y. ve arkadaşları, minibüsü kaldırıma çıkan öğrencilerin üzerine sürdü.

4 ÖĞRENCİ YARALANDI

Güvenlik kamerasına yansıyan olayda minibüsün çarptığı öğrencilerden E.Y., S.S.Ö., S.Ü. ve K.Y. düşerek, hafif yaralandı.

ZANLILAR KISA SÜREDE YAKALANDI

Öğrenciler, hastaneye kaldırılırken, Temel Y. ve arkadaşları minibüsle kaçtı. Polisin yaptığı çalışma sonucu kaçan Temel Y. ve 3 arkadaşı yakalanarak gözaltına alındı.

Olayın görgü tanığı Eren Şahin, olayın okul çıkışında cadde üzerinde meydana geldiğini belirterek, "Minibüste sarımsak satan kişiler, kızlara laf attı. Kızlarla o çocuklar arasında yolun bu tarafında tartışma çıktı, küfürleşmeler oldu. Daha sonra kızlar eve gitmek için yolun karşısındaki durağa geçti. Bu kişiler de 5 kızın üzerine minibüsü sürdü. Kızlardan 4'ü, minibüsün çarpması sonucu hafif yaralandı. Daha sonra sürücü minibüsle kaçtı. Minibüste bulunan diğer kişiler ise yaya olarak kaçtı. Kızlara biz müdahale ettik" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:07
Güneş 06:32
Öğle 12:59
İkindi 16:29
Akşam 19:15
Yatsı 20:35