Çankaya’dan müzik emekçilerine destek

Çankaya Belediyesi, pandemi koşullarından ötürü çalışamayan müzisyenler için ekonomik destek amacı ile açık havada ‘Çankaya Bir Sahne’ etkinliğini düzenleyecek

Çankaya 17.05.2021, 19:30 İrem Durak
Çankaya’dan müzik emekçilerine destek

Çankaya’dan müzik emekçilerine destek

Çankaya Belediyesi, pandemi koşullarından ötürü çalışamayan müzisyenler için ekonomik destek amacı ile açık havada ‘Çankaya Bir Sahne’ etkinliğini düzenleyecek. Çankaya’dan müzik emekçilerine destek…

Çankaya’dan müzik emekçileri için büyük destek geldi

Çankaya Belediyesi, yaz ayları içerisinde “Müzik Çankaya’da, Sahne Sokakta” sloganı ile yola çıkan Çankayalılar için açık havada gerçekleşecek olan kültür sanat etkinlikleri düzenlemeyi planlıyor. Çankaya Belediyesi, 5 Haziran’dan itibaren salgın kurallarını çiğnemeden parklarda düzenleyeceği etkinlikler içerisinde sahne alacak Ankaralı müzisyenlere destek vermeyi sürdürecek. Ankara’da ikamet eden müzisyenler, solo ya da topluluk olarak ‘Çankaya Bir Sahne’ projesinde yer alabilecekler. Müzisyenler, yarından itibaren 28 Mayıs’a kadar belediyede internet sitesinde yer alan formla [email protected] e-posta adresine başvuru yapabilecekler ya da Çankaya Belediyesi Muammer Sun Müzik Atölyesi Yıldızevler Mahallesi Alkım Caddesi No: 1 adresine şahsen kendileri başvuruda bulunabilecek. Başvurular ile ilgili olarak detaylı bilgi 17 Mayıs Pazartesi itibarıyla belediyenin internet sitesinden yayınlanacak.

Başvuru sonuçları ile performansların tarih ve mekân bilgisi 3 Haziran günü belediyenin internet sayfasında duyurulacak.

Zor günleri dayanışma ile atlatacağız

Salgın koşulları içerisinde sanat ve sanatçıya desteği aralıksız bir şekilde sürdüreceklerini söyleyen Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Sanatın aydınlık yolu ile yeni bir dayanışma kültürü için adım atacağız. Yaklaşık olarak 140 müzisyenin performansıyla Çankaya’mızın çeşitli yerlerdeki parklarında ve açık hava mekânlarında halkımızı sanat ile buluşturacağız. Böylece sanatçılarımıza da ekonomik destek sağlayacağız. Bu zor günleri dayanışma içinde atlatacağız” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:30
Öğle 12:58
İkindi 16:30
Akşam 19:16
Yatsı 20:36