Hepsiburada Yurt Dışına Kargo Gönderiyor mu?

Hepsiburada, 1998 yılından beri faaliyetlerini sürdüren ve yalnızca internet üzerinden hizmet sağlamakta olan bir alışveriş sitesidir. 2011-2013 yılları arasında ülkemizin en sevilen markası seçilen Hepsiburada, 2013 yılında ise yılın e-ticaret sitesi seçilmiştir. Hepsiburada yurt dışına kargo gönderiyor mu sizin için araştırdık.

Ekonomi 28.01.2022, 00:38 Mehmet Kurt
Hepsiburada Yurt Dışına Kargo Gönderiyor mu?

    İnternet sitesi, Türkiye üzerinden yoğun bir şekilde talep görmektedir. Şirketin 100.000 m² alana sahip bir operasyon merkezi bulunmaktadır. Hepsiburada, yurt içinde pek çok kargo şirketiyle ve yurt dışında da Geopost ile anlaşmalı bir şirkettir. Satış yaptığı ürünler, genel itibarıyla kaliteli ve güvenilir olan Hepsiburada, tüm ürünlerinin tam anlamıyla arkasında duran bir satış stratejisi ve politikası yürütmektedir.

   Satış yaptığı ürünleri Gebze Operasyon Merkezi’nde depolayan firma, aynı zamanda tedarikçi firmalarla da çalışmaktadır. Site üzerinden yapılmakta olan satışlarda, gönderici her zaman Hepsiburada’nın bizzat kendisi olmayabilir. Tedarikçi firma için herhangi bir ücret ödenmeksizin Hepsiburada, tedarikçilere HepsiJET ve diğer kargo anlaşmalarından yararlanma olanağı sunmaktadır. Bu olanaklar sayesinde, Hepsiburada daha da geniş imkanlara sahip bir satış sitesi olmakla kalmayıp müşterilerinin her daim yüzlerini güldürme konusunda tüm çabasını ortaya koyuyor.

HepsiJET

   HepsiJET, Hepsiburada şirketinin daha hızlı kargo göndermek maksadıyla müşterilerine sunmuş olduğu çok önemli bir özelliktir. Bu sayede kargolar, müşterilere çok daha hızlı bir şekilde ulaştırılmaktadır. Satıcısı Hepsiburada olan ürünlerde saat 14:00’den önce verilen siparişlerde, İstanbul’a aynı gün teslimat opsiyonu sunulur ve tedarikçi firmaların daha uygun fiyatlarla gönderi yapabilmesine imkan sağlanır.

   Bu kargo yöntemi sayesinde, kargo konusunda acele edenler ve ivedilikle kargolarının ellerine geçmesini isteyenler, rahatlıkla sipariş verebilirler ve çok kısa bir süre içerisinde kargolarının ellerine geçmesini bekleyebilirler. Bu ayrıcalıklı hizmet, Hepsiburada kullanıcılarını fazlasıyla memnun edici bir gelişmedir. Kullanıcılar böylelikle, kargolarının kendilerine ulaşma süresi konusunda herhangi bir tereddüt içine girmez ve istedikleri ürünü anında sipariş ederek kullanmaya başlayabilirler.

Hepsiburada Yurt Dışına Kargo Gönderiyor mu?

Hepsiburada ürünleri, yurt dışında sadece aşağıdaki ülkelere sipariş verilebilmektedir:

  • Azerbaycan
  • İsrail’dir.

Bu ülkeler dışında Hepsiburada kapsamında şimdilik yurt dışındaki diğer ülkelere kargo gönderilememektedir.

Hepsiglobal

   Türkiye’de bulunan Hepsiburada kullanıcıları, Hepsiglobal vasıtasıyla Hepsiburada bünyesinde yer alan yurt dışı menşeli birbirinden seçkin markalara ait ürünleri, sipariş verebilmektedir. Yurt dışından binlerce ürün, Hepsiburada güvencesiyle tüm kullanıcılara kısa bir süre içerisinde ulaştırılmaktadır. Ürünlerin internet üzerinde sipariş işlemi tamamlandıktan sonra Hepsiburada’nın ilgili ülkedeki deposuna gönderilmekte; ardından ürünler Hepsiburada tarafından çıkış havaalanına gönderilmektedir. Türkiye’ye ulaşan ürünlerin gümrük işlemleri Hepsiburada tarafından tamamlanır. Daha sonra da kapıya kadar ulaştırılacak şekilde ürünler, dağıtıma çıkarılır ve ürün kullanıcıya ulaştırılır.

   Hepsiglobal aracılığıyla dünya üzerinde bulunan seçkin markaların ürünlerine ulaşılabilir ve binlerce ürün arasından uygun olan seçilebilir. Ürünün sipariş edildiği ülkenin transfer süreci, gümrük işleri ve Türkiye içerisindeki transfer süreçleri de dikkate alınarak ürünler adresine olabilecek en kısa sürede teslim edilmeye çalışılıyor. Bu kapsamda 30 kg ağırlığının üstündeki ürünler, 1500 Euro üzerindeki ürünler, kozmetik, gıda ve ilaç ürünleri yurt dışından gönderilememektedir. Satın alınan ürünün Türkiye’de teknik servisi bulunmuyorsa garanti işlemlerindeki prosedürler sebebiyle süreç normalden daha uzun sürebilmektedir. Satın alınan ürün, istendiği takdirde iade de edilebilmektedir.

Hepsiburada üzerinden istenilen ürüne yönelik tek tıkla güvenli bir alışveriş yapılmakta; müşterilerinin duyduğu bu güven sayesinde Hepsiburada yeni atılımlar yapmak için her geçen gün kendini geliştirmektedir. İstenilen her yerden alışveriş yapılabilen sitede, pek çok karta yönelik taksit imkanı ve alternatifli ödeme yöntemleri mevcuttur.  

  

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:14
Güneş 05:48
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:45
Yatsı 21:12