İş Bankası EFT Saatleri ve EFT Ücretleri Nedir?

EFT en fazla kaç TL gönderilir? İş Bankası eft ücreti ne kadar? EFT en az kaç tl gönderilir? İş Bankası EFT nasıl yapılır?

Ekonomi 23.10.2020, 11:15
İş Bankası EFT Saatleri ve EFT Ücretleri Nedir?

Her bankanın EFT saatleri farklıdır. İş Bankası EFT Saatleri, sabah saat 9:00 ile akşam 17:00 arasında yapılabiliyor. Havalede olduğu gibi anlık transfer gerçekleştirilemiyor. Bunun nedeni bankalar arası transfer yapılmasıdır. Bankalar arası transfer yapıldığında olası güvenlik açıklarının önüne geçmek için bankalar tek tek EFT onayı yapıyor.

Mesai saatleri haricinde EFT talimatı verdiyseniz önünüzdeki ilk iş gününde transferiniz gerçekleştirilecektir. Resmi tatiller ve mesai dışı zamanlarda EFT yapılamaz. Yarım günlerde ise sabah saat 8:30 ile öğlen 11:45 saatleri arasında EFT yapabilirsiniz. Bu günler dışında EFT işlemi yapılamaz. Mesai saatini beklemek istemiyorsanız ve mesai saatleri dışında çok acil bankadan bankaya transfer yapmak istiyorsanız alternatif yollara başvurabilirsiniz.

Ancak hiçbir alternatif yol EFT kadar hızlı ve güvenli olmayacaktır. İşiniz çok acil değilse EFT için mesai saatini beklemenizi öneriyoruz.

İş Bankası EFT Nasıl Yapılır?

İş Bankası üzerinden EFT yapmak istiyorsanız;

  • İnternet Şubesi
  • Mobil Bankacılık
  • Şube
  • Atm

Aracılığıyla EFT yapabilirsiniz. İlgili uygulama içerisinde bulunan EFT bölümüne girerek istenilen bilgileri doldurmanız yeterli. Her EFT seçeneğinin farklı ücretlendirmesi bulunuyor. Örnek olarak internet şubesi EFT ücreti 6.5 TL iken internet şubesi geç EFT’nin ücreti 9.5 TL’dir.

İş Bankası EFT Ücretleri Nedir?

Her bankanın EFT ücretlendirmesi farklıdır. İş Bankası 1.000 TL ve altı EFT transferlerinde 2 TL işlem ücreti alıyor. 1.000 TL - 50.000 TL arası 5 TL, 50.000 TL ve üzeri EFT transferlerinde 50 TL işlem ücreti alıyor.

İş Bankası EFT Limiti Nedir?

İş Bankası, günlük 200.000 TL’ye kadar EFT limit imkanı sunuyor. 200.000 TL üzeri EFT yapmak istiyorsanız İş Bankası müşteri hizmetleriyle görüşerek EFT limitinizi arttırmak istediğinizi söyleyebilirsiniz.

İş Bankası EFT’leri Ne Zaman Hesaba Geçer?

İş Bankası üzerinden gerçekleştireceğiniz EFT işlemleri genellikle 10 dakika içinde tamamlanır. Sistem yoğunluğu, teknik arıza gibi sebeplerle bu süre 1 saate kadar çıkabilir. Daha uzun sürmesi durumunda mutlaka müşteri hizmetleriyle iletişime geçin. Bir problem oluştuysa vakit kaybetmeden sorununuz çözülecektir.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:58
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:38
Yatsı 21:03