NeredenNereye.com ile Türkiye’nin Her Yerine Ulaşım Mümkün

Ekonomi 26.11.2021, 14:22 Sponsorlu icerik
NeredenNereye.com ile Türkiye’nin Her Yerine Ulaşım Mümkün

Seyahat etmeyi seven yada iş, okul gibi sebeplerle sürekli seyahat etmek zorunda olan biriyseniz seyahat etmenin eğlenceli ve güzel tarafları olduğu kadar zorlu yönleri olduğunu da bilirsiniz. Günümüzde ulaşım seçenekleri çeşitlenmiş olsada özellikle yurt içi seyahatlerde bazı bölgelere sadece karayolu ile ulaşmanız mümkün.

Son yıllarda meydana gelen birçok sebeple birlikte alışkanlıklarımızda değişti. Evet bazılarımız yıllardır otobüs biletini alırken online platformları kullanıyorduk ancak kullanmayan bir kitle hala vardı. Pandemi ile birlikte artık online bilet platformlarının kullanımı da artmış bulunuyor. Bunun en büyük sebebi evinizin güvenli ortamından ayrılmadan, otogara yada bilet satış ofisine gitmeden otobüs biletinizi kolaylıkla ve güvenle satın alabilmeniz. 200’den fazla otobüs firmasının Türkiye’deki en küçük ilçelere kadar seferlerini görebilmeniz oturduğunuz yerden mümkün. Bununla birlikte fiyat karşılaştırması, koltuk seçimi, otobüs özelliklerini önceden öğrenme gibi seçenekleriniz de mevcut.

Bizim bu aşamada tavsiyemiz köklü geçmişi ile 20 yılı aşkın süredir hizmet vermeye devam eden neredennereye.com. ‘99 yılında seyahat rehberi olarak kurulan web sitesi karayolları ve karayolu yolculuklarına oldukça hakim ve bugün online otobüs bileti alanında hizmet vermeye devam ediyor.

Neden neredennereye.com’u tercih etmeliyim?

Yukarıda bir kısmından bahsettiğimiz gibi aslında birçok seçeneğiniz var.

  • Türkiye’nin her yerine -küçük ilçelere kadar- otobüs bileti bulma imkanı,
  • 200’den fazla otobüs firması,
  • Otobüs bileti fiyat karşılaştırması ile ucuz otobüs biletini satın alabilme imkanı,
  • Tüm seferleri listeleyerek kendinize uygun sefer saatini seçebilme,
  • Güvenli ödeme altyapısı,
  • Komisyonsuz ve ek ücretsiz ödeme,
  • 12 aya kadar taksit ile alışveriş yapabilme,
  • Olası bir aksilik olması halinde kolayca iptal edebilme ve ücret iadesini kesintisiz alabilme.

Neredennereye.com üzerinden otobüs bileti almak kolay mı?

Online platformlarda aslında en dikkat ettiğimiz konuların başında geliyor kullanımı kolay ve kullanışlı olması. Kullanımı karmaşık ve zor bir siteden alışveriş yapmak adeta eziyete dönüşüyor.

Neredennereye.com ile dakikalar içerisinde biletinizi satın alabilir, olası bir aksilik durumunda dakikalar içerisinde online iptalini sağlayabilirsiniz.

Otobüs Biletimi Nasıl Alırım?

Online otobüs bileti almak oldukça kolay aslında. Sitenin üst kısmında bulunan bilet bulma motorundan gideceğiniz şehirleri seçerek bir arama başlatıyorsunuz. Saniyeler içerisinde gideceğiniz yere ulaşım sağlayan ulusal ve yerel otobüs firmaları tüm seferleri ile birlikte listeleniyor. Ardından koltuk seçimi, kişisel bilgilerinizi eklemeniz ve ödeme yapmanız ile dakikalar içerisinde otobüs biletinizi almış oluyorsunuz.

Pandemi sebebi ile son yıllarda bilet alırken HES kodu isteniyor. Satın alma işlemine başlamadan önce hes kodunuzu hazırlamanızda fayda var.

Keyifli yolculuklar

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:49
Öğle 12:52
İkindi 16:39
Akşam 19:44
Yatsı 21:11