Trendyol Yurtdışına Kargo Gönderiyor mu?

Trendyol yurtdışı kargo var mı? Trendyol yurtdışı gönderim var mı? Trendyol hangi kargo ile çalışıyor? Trendyol kargo ne zaman gelir? Trendyol Avrupa'ya kargo gönderme nasıl yapılır? Trendyol Amerika'ya kargo gönderme nasıl yapılır?

Ekonomi 08.10.2020, 10:04 08.10.2020, 10:08
Trendyol Yurtdışına Kargo Gönderiyor mu?

Trendyol bilindiği gibi e-ticaret alış veriş siteleri içerisinde oldukça tanınan ve müşterisi bol olan bir firmadır. Firma müşterilerine hem yurtiçinden, hem de yurtdışına hizmet veriyor. Yurtiçinden firmadan insanlar sık bir şekilde alıveriş yaptığı gibi, yurtdışından da müşteri portföyü olan bir kurumdur.

Yurtdışından alışverişi yapan ve yapmak isteyenlerin en çok merak ettiği konuların başında ise, Trendyol Yurtdışına Kargo Gönderiyor mu? sorusu oluyor ve bu sorunun cevabını özellikle yurtdışında yaşayan kişiler merak ediyorlar. Merak konusu olan bu soruya cevap vererek, sizlere bilgi vermek istiyoruz.

Trendyolun rakibi olarak görülen ve yurtdışında bulunan müşterilerine kargo gönderen çok sayıda firma olduğu gibi trendyol'da bu hizmeti kargo göndererek vermektedir.

Kargo gönderme işlemeleri ise belli ücret karşılığında göndermesini istediğiniz kargo firması ile olmaktadır. Sizin istemiş olduğunuz kargo firmasını firmaya söyleyebilir ve aldığınız ürünü o kargo şirketinden temin edebilirsiniz. Bu durum tamamen size olan kargonun uzaklığına ve yakınlığına bağlıdır.

Trendyol Yurtdışına Kargo Ücretini Ne Kadar Olarak Gönderiyor?

Yurtiçinden alışveriş yapan trendyol müşterileri anlaşmalı oldukları kargo firmasından ürünlerini uygun fiyata alabiliyorlar. Fakat bu durum yurtdışı kargo firmaları için farklıdır. Trendyol Yurtdışına Kargo Gönderiyor mu? sorusuna cevap olarak gönderdiğini ve bu kargı firmasının hangisi olduğunu müşteri ile anlaşmalı bir şekilde yaptığını söyleyebiliriz.

Hangi ülkedee yaşıyorsanız, size yakın olan kargonun firma ile çalışıp çalışmadığına bakmanız, eğer çalışıyorsa fiyatının ne kadar olduğunu öğrenmeniz sizin açınızdan önemlidir. Firma yurtdışı kargo şirketleri ile anlaşmalıdır fakat bu kargo şirketlerinin fiyatları değişmektedir. Kilo ve paket olarak fiyatlarında değişiklikler olmaktadır.

Değişik kargo ücreti tarifeleri şu şekildedir.

  1. 5 kg ürün 55 euro
  2. 10 kg ürün 85 euro
  3. 15 kg ürün 105 euro
  4. 20 kg ürün ise 135 euro

olarak anlaşmalı yurtdışı kargo firmasının fiyat tarifesidir. Bu fiyatların dışında ise, 25 kilo olan ürünü kargo şirketleri 145 euro olarak taşımasını yapmaktadır. Sizin istediğiniz kargo firmasına trendyol ürünü kargolar ve ödemesini kendiniz yaparsınız.

Trendyolun Anlaşmalı Olduğu Kargo Firmasına Nasıl Ulaşabilirsiniz?

Trendyol Yurtdışına Kargo Gönderiyor mu? sorusuna cevap verdikten sonra en çok merak edilen diğer bir konu ise, trendyolun anlaşmalı olduğu kargo firmasına nasıl ulaşılacağı konusudur. Trenyol yurtdışına kargo işlemleri için bir kaç kargo şirketi ile anlaşmalıdır. Bu anlaşmalır şirketlere farklı şekillerde ulaşabilirsiniz.

  1. Ulaşabileceğiniz irtibat adresleri şu şekildedir.
  2. Kargo şirketinin müşteri temsilcisine whatsapp üzerinden ulaşabilir ve kargo ile ilgili tüm bilgileri alabilirsiniz.
  3. Trendyol internet sitesine giriş yapabili ve anlaşmalı yurtdışı kargolarının irtibat adreslerini oradan rahatlıkla öğrenebilirsiniz.
  4. Bunların dışında ise, direkt olarak çağrı merkezinden yurtdışı kargo iletişim adresinin hangisi olduğunu öğrenebiliyorsunuz.
  5. Daha sonra irtibat kurarak, fiyat ve diğer şartları öğrenebiliyorsunuz.

Trendyol Yurtdışına Kargo Ürünlerini Sigortalı Olarak Gönderiyor mu?

Trendyol müşterisi tarafından merak konusu olan diğer bir konu, yurtdışına yollanan ürünlerin sigorta kapsamında olup olmadığıdır. Bu husus müşteriler tarafından son derece önemlidir. Trendyol yurtdışından alışveriş yapan müşterilerine istekleri doğrultuda sigortalı olarak ürünlerini yolluyor.

Fakat sigorta ücretini alıcının karşılaması gerekiyor. Bu durum müşterinin isteği doğrultuda oluyor. Eğer istemezseniz sigorta kapsamından ürününüz çıkarabilir ve kargo ile teslim alabilirsiniz. Tabi ki ürününüzün başına gelecek şeylerden trendyol ve kargo şirketi sorumlu değildir.

Yorumlar (19)
K. Anadolu 3 yıl önce
O kadar kargo parası verdikten sonra buradan alırım.
Mehmet 3 yıl önce
Yurt dışında göndermiyoruz deseydiniz daha iyiydi.150 euro kargo parasımi olur.10 kişi toplanıp tir kiralanır 15 ton malzeme köy içine.
Eti 3 yıl önce
Her ulkeye gonderiyomusunuz
Avusturya 3 yıl önce
1,5 kilo 55 euromu aman tanrım geçenlerde PTT ile turkiyeden bana avusturyaya 30 kilo 745 tl ödedi arkadaşım 75 euro yapiyor
Sevinc Abuzarova 3 yıl önce
Los angelosa karqo gondere bilirimmi?
Yeliz Takıl 2 yıl önce
Kargo ücretleri çok yüksek
Muhammed 3 yıl önce
Almanya dan turkiyeye trend yol uzerin den kargo yollaya biliyormuyuz.?
Sena 3 yıl önce
Kanada ya kargo geliyormu
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın
12
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:14
Güneş 05:48
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:45
Yatsı 21:12