Dükkanda tartıştığı oğlunu öldürdü!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kasap dükkanında tartışma yaşadığı babası Recep Temel tarafından tabanca ile başından vurulan genç, tedavi altında olduğu hastanede yaşamını yitirdi.

Gündem 28.05.2022, 19:55 28.05.2022, 17:22 İrem Durak
Dükkanda tartıştığı oğlunu öldürdü!

Dükkanda tartıştığı oğlunu öldürdü!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kasap dükkanında tartışma yaşadığı babası Recep Temel tarafından tabanca ile başından vurulan genç, tedavi altında olduğu hastanede yaşamını yitirdi. Olay yerinden kaçan katil baba, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, saat 22.30 civarında İnegöl ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Yenişehir Caddesi üzerinde yer alan bir kasap dükkanında yaşandı.

Recep Temel (55), oğlu Serkan Temel ile otururken iddiaya göre tartışmaya yaşadı. Tartışma esnasında sinirlenen babanın belinden çıkardığı silah ateş aldı.

Başından vurulmuş olan kasap Serkan Temel kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli baba olayın yaşandığı yerden koşarak uzaklaştı.

Olayı gören çevredekiler Temel'e yardım etmek için koştu ve durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi gönderildi.

Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Serkan Temel, İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan genç, olaydan 10 saat sonra hayatını kaybetti.

“KORKUTMAK İSTEDİM”

Polis ekipleri şüpheli babayı yakalayıp gözaltına aldı. Şüpheli Recep Temel’in ilk ifadesinde, “Oğlumla iş yerinde otururken, uyuşturucu kullanmaması konusunda uyardım. O sırada tartışma alevlendi. Bende korkutmak için ateş ettim. Başına isabet etmiş. Pişmanım” dediği öğrenildi. (İHA)

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:12
Güneş 05:47
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:46
Yatsı 21:14