Free guy ne zaman çıkacak?

Free guy ne zaman çıkacak sorusu meraklıları tarafından son dönemde en çok araştırılan konu olarak dikkat çekiyor.  Özellikle de Netflix severlerin konuyu çok araştırdığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Gündem 25.12.2020, 00:14 Mehmet Kurt
Free guy ne zaman çıkacak?

    Free guy Türkçe adı gerçek kahraman olarak yansıyor. Filmin tutkunları bulunduğu için ne zaman çıkacak ya da Netflix’te ne zaman yayınlanmaya başlayacak gibi pek çok soru soruluyor. Biz de hem filmin detayları, hem kahramanlarını ve de belirtilen yayın tarihini sizler için kaleme aldık. Merak ettiğiniz tüm bu soruların ayrıntılı yanıtlarını içeriğimizin devamında bulabilirsiniz.

Free guy nedir?

Free Guy bir filmdir. Disney Fox’u daha satın aladan önce çekimlerine başlanmıştı. Film hem aksiyon hem de komedi kategorisini bir arada taşıyor. Son dönemde filmin Netflix ile anlaşma yapacağı gibi konular sızmaya başladı. Bunun ardından bekleyenleri heyecanlanarak net tarih için araştırmaya yapmaya başladı. Gerek başrolü, gerek karakterleri gerekse filmin konusu son derece dikkat çekici olduğu için araştırıldığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Free guy konusu nedir?

Free guy filmini ilk kez duyanlar da olabilir. Filmde hangi karakterlerin ve oyuncuların yer aldığını merak edenler aynı zamanda filmin genel hikâyesini ve konusunu da merak ediyor. Free guy Türkçe anlamıyla gerçek kahraman demektir. Adından da anlaşılacağı üzere bir kahramanlık konusu içeriyor. Hem aksiyon hem de komedi tadında bir filmdir. Tam olarak konusu ise  kendisini tamamen gerçek bir kahraman sanan adamın aslında gerçek olmadığını sadece Free City adındaki bir oyunun kahramanı olduğunu fark etmesidir. Banka memuru olarak çalışan Guy ismindeki karakter çalıştığı bankada her gün 17 kez soygun olmasıyla beraber bir şeylerin tuhaf olduğunu fark eder. Guy bunu üzerine sadece bir oyunun karakteri olduğunu fark ederek gerçeği öğrenir ve daha çok çalışmaya başlar. Oyunun kurucuları oyunu kapatmadan önce oyunu kurtarma çabasına girer.

Free guy oyuncuları kimdir?

Free guy filminin bu kadar ses getirmesinin nedeni sadece konusu ve kurgusu da değil aynı zamanda başarılı oyuncu kadrosu olarak da yansıyor. Filmde çok sayıda ünlü ve başarılı oyuncuya yer verilmiştir. Buna göre filmin oyuncuları ise;

  • Guy karakteri;  Ryan Reynolds
  • Jodie Milly karakteri; Molotov Kızı
  • Key -Joe karakteri;  Keery
  • Arkadaş karakteri;  Lil Rel Howery
  • Mouser karakteri;  Utkarsh Ambudkar
  • Antoine karakteri;  Taika Waititi
  • Güzellik karakteri; Camille Kostek

Free guy ne zaman vizyona girecek?

Free guy filminin çekimleri bitmesine rağmen korona virüs nedeniyle vizyona girme tarihi ertelenmiştir. Normal şartlarda virüsten önce yayınlanma tarihi 3 Temmuz olarak belirlenmişti. Filmin tarihi ertelense de yeni tarih hakkında net bir bilgi verilmesi. Son süreçte filmin vizyona girmektense Netflix platformunda yayına aktarılacağı konuşuluyor.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:07
Güneş 06:32
Öğle 12:59
İkindi 16:29
Akşam 19:15
Yatsı 20:35