İstanbul İçinde Kısa Bir Tatil İçin: Kilyos

Kilyos, İstanbul’un Sarıyer ilçesine bağlı muhteşem bir köy olma özelliği gösteriyor.

Gündem 05.08.2022, 14:02 İrem Durak
İstanbul İçinde Kısa Bir Tatil İçin: Kilyos

Görsel URL: https://cdn.pixabay.com/photo/2018/01/14/14/49/sunset-3081958_960_720.jpg

İstanbul İçinde Kısa Bir Tatil İçin: Kilyos

Kilyos, İstanbul’un Sarıyer ilçesine bağlı muhteşem bir köy olma özelliği gösteriyor. Özellikle İstanbul’da yaşayan kişiler yazlık olarak Kilyos’u ziyaret ediyor ve tatillerini bu bölgede yapıyorlar. İstanbul’a 30 km uzaklıkta olan bu köye ulaşım oldukça basit olmaktadır. Ücretsiz ve birbirinden güzel halk plajları da bulunan Kilyos hem kısa süreli hem de uygun fiyatlı bir tatil için tercih edilen seçenekler arasında yer alıyor. Aynı zamanda yaz aylarında yapılan festival ve etkinliklerle Kilyos gençlerin ve eğlenmeyi sevenlerin de tercih ettiği bölgelerden biri olma özelliğini taşıyor. Siz de Kilyos otellerinde konaklayarak eğlenceli bir yaz tatili yapabilirsiniz. Kilyos otellerinde konaklamadan önce kendinize bir plan yapıp programlı bir şekilde çevreyi gezmeniz ve eğlencelere katılmanız çok daha iyi olacaktır. 

Kilyos'ta Nerede Denize Girilir?

Kilyos yaz tatili için sıklıkla tercih edilen bir yer olduğu için yaz aylarında da ziyaretçiler denize girmek isterler. Bu sebeple de bölgede pek çok farklı plaj bulunur ve bunlar arasında akla ilk gelen Tırmata Beach’tir. Diğer plajlara göre uygun fiyatlı olması ve geniş bir alana konuşlanması sebebi ile Tırmata Beach en çok tercih edilen plajlardan bir tanesi olarak karşımıza çıkar. Suma Beach de adından sıkça söz ettiren bir seçenek oluyor. Suma Beach özellikle festival ve eğlence seven kişilerin tercih etmesi gereken bir plaj oluyor. Su sporları gibi aktiviteler sunması sebebi ile de Kilyos'un gözde plajlarından biri oluyor. Babylon Kilyos’ta nezih bir plaj olarak karşımıza çıkıyor. Hem gece hem de gündüz farklı aktivitelere yer veren bu plaj sıklıkla tercih ediliyor.

Kilyos'ta Konaklama

Kilyos’da konaklamak için birbirinden farklı pek çok otel seçeneği bulunur. Bu seçenekler arasından kendinize en uygun olanı seçmek için neredekal.com’u ziyaret edebilirsiniz. Konaklayacağınız otelin konseptinin sizin rahatlık ve konfor anlayışınıza tamamen uyum göstermesi gerekir. Bu sebeple de konaklayacağınız otel hakkında detaylı bilgi edinmeniz gerekebilir. Kilyos otel fiyatlarını öğrenmek için de hemen neredekal.com’u ziyaret edebilirsiniz. Bölgede her şey dahil ve 5 yıldızlı oteller bulunduğu gibi aynı zamanda apart oteller, butik oteller ve pansiyonlar da bulunmaktadır. Dilerseniz detaylı bilgi edinmek için hemen siteyi ziyaret edebilir, fotoğraf ve otel bilgilerini inceleyerek verilen hizmetlere göz atabilirsiniz.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:40
Öğle 12:51
İkindi 16:40
Akşam 19:51
Yatsı 21:21