Sağlık Ağı, “Sağlık Personelinin Güçlü Sesi” Olacak

Sağlık Ağı, “Sağlık Personelinin Güçlü Sesi” Olacak

Gündem 05.08.2022, 10:25 Sponsorlu icerik
Sağlık Ağı, “Sağlık Personelinin Güçlü Sesi” Olacak


2021’in Kasım ayında “Sağlık Personelinin Güçlü Sesi” sloganıyla sağlık personeli haber sitesi olarak hayata geçirilen Personel Sağlık Ağı, sağlık personelinin fikirlerini, görüşlerini ve sorunlarını; hiçbir editoryal müdahaleden geçirmeksizin sitesinde paylaşmayı sürdürüyor.

Sağlık çalışanlarının fikirlerini, görüşlerini ve sorunlarını özgürce paylaştığı bir platform olma misyonuyla yola çıkan Sağlık Ağı, yayın hayatında olduğu bir aylık süreçte; sağlık alanında çalışan birçok farklı dernekle röportajlar gerçekleştirdi. Sağlık personelinin özlük hakları için gerek sendika gerekse de dernek çatısı altında verdiği mücadeleleri her fırsatta okurlarıyla paylaşan Sağlık Ağı, bireysel olarak görüşlerini paylaşmak isteyen sağlık çalışanlarına da kapılarını ardına kadar açıyor.

Yazın, Gönderin, Sağlık Ağı Yayınlasın!

Sağlık personeli haberlerinin paylaşıldığı site, bütün sağlık personeline; kaleme aldıkları haberleri, mesleki sorunları ve görüşleri kendileriyle paylaşma çağrısı yapıyor. Bir sağlık personeliyseniz ve personel sağlık kategorisinde diğer sağlık personeliyle paylaşmak istediğiniz, haber değeri taşıyan yazılarınızın, fikirlerinizin ve görüşlerinizin olduğuna inanıyorsanız; sitenin Haber Gönder sayfasını kullanabilirsiniz.

Bu sayfa, Sağlık Ağı okurlarına; tıpkı bir muhabir ya da editör gibi, kendi haberlerini ve yazılarını siteye yükleme imkanı tanır. Daha sonra editör kontrolünden geçen ve haber değeri taşıdığına inanılan yazılar, bütün Sağlık Ağı okurları ile paylaşılır. Böylece sağlık personeli bir sorununu, fikrini, görüşünü ya da dikkat çekmek istediği herhangi bir konuyu; Türkiye’nin ve sağlık personelinin gündemine taşıyabilir. Ayrıca her gün güncel gazete manşetleri yine Personel Sağlık Ağı’nın bir servisi

Taşeron Son Dakika Haberleri

Personel Sağlık Ağı, Taşeron Son Dakika haberlerini anlık ve güncel olarak vermektedir. Bir sağlık personeliyseniz çalıştığınız yerde yaşadığınız bir mağduriyet ya da başınıza gelen bir olay, geniş kitlelerin ilgisini çekebilir ve bir anda Türkiye’nin gündemine oturabilir. Personel sağlık kategorisinde ses getireceğine inandığınız video görüntüleri ya da fotoğrafları, WhatsApp ihbar hattı üzerinden Sağlık Ağı ile paylaşabilirsiniz.

WhatsApp ihbar hattı üzerinden Sağlık Ağı ile paylaşılan görüntüler, site editörleri tarafından öncelikle farklı haber kaynaklarından teyit edilir ve doğruluğu teyit edilen görüntüler; sitenin sosyal medya hesapları üzerinden yüz binlerce sağlık çalışanıyla paylaşılır. Vatandaş gazeteciliğine açık olan sağlık personeli haber sitesi Sağlık Ağı, haber değeri taşıyan görüntüleri kısa sürede yüz binlerce sağlık çalışanıyla paylaşmanın ve gündeme taşımanın en kolay ve hızlı yoludur. Sağlık personelinin desteğiyle gelişimini sürdüren Sağlık Ağı ayrıca, sağlık çalışanlarını temsil eden sendikaların ve derneklerin temsilcileriyle de sık sık röportajlar gerçekleştirmektedir.

Sağlık Personeli Alımlarına İlişkin Taleplerinizi Sağlık Ağı Üzerinden Dile Getirin

Sağlık personeli haberleri alanında yayınlarını sürdüren Sağlık Ağı, sağlık personeli adaylarının sağlık personeli alımları ile ilgili taleplerine de kayıtsız kalmamaktadır. Mesleğe başlamak için heyecan duyan ve daha fazla alım yapılmasını isteyen adaylar, bu taleplerini Sağlık Ağı’nın sosyal medya hesaplarını etiketleyerek dile getirebilirler. Sağlık Ağı editörleri, ilgili bütün tweet’leri okuyarak haber değeri taşıyan yorumları dönem dönem manşetine taşımakta ve gündemine getirmektedir.

Personel sağlık kategorisinin en iddialı ulusal haber sitelerinden bir tanesi olan ve yayında olduğu yaklaşık bir aylık süreçte on binlerce kişi tarafından tıklanan Sağlık Ağı, sağlık personelinin ve sağlık personeli adaylarının görüşlerini okurlarına aktarmaya devam ederek, “Sağlık Personelinin Güçlü Sesi” olma misyonunu sürdürmektedir. Siz de yukarıda bahsettiğimiz kanallar üzerinden Sağlık Ağı’na ulaşabilir, haber değeri taşıyan her türlü yazıyı, fotoğrafı, videoyu ve içeriği; yüz binlerce kişiyle paylaşma şansı elde edebilirsiniz.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:14
Güneş 05:48
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:45
Yatsı 21:12