İkinci el oto pazarı yapılıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’te ticari hareketliliği sağlayabilmek adına vatandaşlardan gelen istekleri dikkate alıyor.

Kahramankazan 28.08.2021, 03:24 İrem Durak
İkinci el oto pazarı yapılıyor

İkinci el oto pazarı yapılıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’te ticari hareketliliği sağlayabilmek adına vatandaşlardan gelen istekleri dikkate alıyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı, şehrin ihtiyacı doğrultusunda harekete geçerek Kahramankazan’da 100 bin metrekarelik alanda bin araç kapasiteli ikinci el oto pazarı yapacak.

     Ankara Büyükşehir Belediyesi, ticari hareketliliği yükselterek ekonomiyi canlandırmak için kentin ihtiyaç duyduğu projeleri Ankaralılarla buluşturmaya devam ediyor.

     Fen İşleri Daire Başkanlığı, otomotiv piyasasına hareketlilik kazandırabilmek adına Kahramankazan ilçesinde ikinci el araç oto pazarı yapımına başladı.

Bin Araç Kapasiteli

    Kahramankazan ilçesinde 100 bin metrekarelik alanda yapımı süren ve iki etaptan oluşan ikinci el oto pazarının bin araçlık kapasitesi bulunacak.

    Vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılayan kafeterya alanının da bulunacağı yeni oto pazarı, güvenlik ve kamera sistemleri ile de takip edilecek.

     Gelecek ay tamamlanması planlanan birinci etap çalışmalarının ardından oto pazarı faaliyetlerine başlayacak. Proje sayesinde bölge esnafı ve yöresel pazarcı esnafının da işlerinin artması hedefleniyor.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:52
Öğle 12:52
İkindi 16:38
Akşam 19:42
Yatsı 21:08