Evde İş İmkânı Ankara Keçiören

Kadınların artık iş sahibi olması oldukça kolay hale gelmiştir. Ve bunun için de ofise ya da iş yerine gitmeleri gerekmeyecektir.

Keçiören 03.12.2020, 23:00 İrem Durak
Evde İş İmkânı Ankara Keçiören

Evde İş İmkânı Ankara Keçiören

Kadınların artık iş sahibi olması oldukça kolay hale gelmiştir. Ve bunun için de ofise ya da iş yerine gitmeleri gerekmeyecektir. Zaten kadınların istedikleri de budur çünkü eğer bir de çocuğunuz varsa ev dışı iş düşünmek sizin için oldukça imkansızdır. Eğer sizde evime katkım olsun ve aynı zamanda da evimden çıkmak istemiyorum diyorsanız, evlerle anlaşma yapan şirketlerle anlaşarak ev ekonominize katkı sağlayabilirsiniz. En önemlisi de eğer mesken adresiniz Keçiören’se, ya da Ankara’nın semtlerinden birinde oturuyorsanız (Bağlım, Aydınlık evler, Ufuktepe, Mecidiye gibi) evde iş imkanından daha kolay bir şekilde yararlanabilirsiniz. Keçiören ekonomik açıdan oldukça yüksek düzeyli bir Ankara ilçesidir. Ve bakıldığı zamanda da Ankara’ya oldukça yakın ilçelerdendir. Ankara’ya yakın olmasından dolayı oldukça tercih edilir ve ekonomik açıdan da önemi görülmüş olur.

Ankara Keçiören’de Yapılacak İşler Nelerdir?

1.Boncuk işleri

2.Hediyelik eşya süsleme

3.Evde paketleme

4.Nikah Mevlidi şekeri hazırlama

5.Poşet katlama

6.Kına paketleme

7.Davetiye hazırlama

8.Tesbih dizme

9.Evde yemek yapımı

10.Kutu katlama

11.Mandal hazırlama

12.Sabun yapımı

13.Turşu yapımı

Evde Çalışarak Ne Kadar Para Kazanılır?

Evlere iş veren şirketler ile anlaşmanız sonucunda, yaptığınız işe ya da kişi miktarına göre ve çalışma süre zarfına göre para dağılımı yapılmaktadır ve siz de bu seçeneklere göre para kazanmaktasınız. Günde en az dört saatinizi bu işe ayırmanız gerekmektedir diyebilirim. Ancak unutulmamalıdır ki ortalama dört kişilik çalışan bir topluluk ile, evinde tek başına bu işi haftada on saate tabi tutan bir kişinin kazandığı tabiki de aynı olmayacaktır. Ve bu iş imkanını veren şirketler ile yapmış olduğunuz uyuşma sürecinde ortalama olarak bakıldığında aylık 600 ila 3.500 TL civarında bir ücret üzerinde para kazanmanız mümkün olacaktır. Evlere iş vermekte olan bu şirketlerle yapmış olduğunuz anlaşma doğrultusunda kazanacağınız para miktarı değişmektedir. Bu işler de genel olarak şirketler tarafından yapılması istenen işi, bu işi yapacak kişilere öğretmeyi amaçlamaktadırlar. Daha sonrasında ise belirli zaman zarflarında iş için gerekli olan malzemeler evlere teslim edildikten sonra, belirli zaman zarfı aralıklarında şirketler tarafından getirilen ürünler yapılmış bir şekilde geri alınmaktadır. Şirket tarafından yapılmış olan anlaşmaya göre, değişen koşullar doğrultusunda aylık veya hemen teslimat sonrasında konuşulan ücret hesabınıza yatırılmış olacaktır.

Evde İş İmkânı Verilen Mahalle Ve Semtler Nerelerdir?

1.Adnan

2.Aktepe

3.Menderes

4.Atapark

5.Ayvalı

6.Bağlarbaşı

7.Ufuktepe

Bu evde yapılan işlerin belirli bir yararları bulunmaktadır. Bu işin avantajları şunlardır ; kapitali zorunlu tutmaması, risk taşımaması , evinizin ferahlığında mutlu bir şekilde çalışabilmeniz , çalışma zamanınıza ve becerinize bağlı olarak para kazanma şansını elde etmeniz, herhangi bir alete gereksinim duymaksızın işi basitçe yapabilmeniz bu işin yararları olarak sayılabilmektedir.

Yorumlar (4)
Nur 1 yıl önce
Paketleme hakkında bilgi alabilir miyim
Niran 1 yıl önce
Paketleme işi için bilgi almak istiyorum
Gamze 5 ay önce
Evde iş paketleme tarzında iş arıyoruz
Fatma 1 ay önce
Evde nasıl iş alabilirim
12
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:30
Öğle 12:58
İkindi 16:30
Akşam 19:16
Yatsı 20:36