Atilla Taş'ın Twitter hesabındaki ankette şaşırtıcı sonuç

Şarkıcı Atilla Taş, sosyal medya hesabından gerçekleştirmiş olduğu anket ses getirdi.

Magazin 29.09.2021, 12:19 İrem Durak
Atilla Taş'ın Twitter hesabındaki ankette şaşırtıcı sonuç

Atilla Taş'ın Twitter hesabındaki ankette şaşırtıcı sonuç

Şarkıcı Atilla Taş, sosyal medya hesabından gerçekleştirmiş olduğu anket ses getirdi. Taş'ın Twitter hesabından yöneltmiş olduğu "Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı olarak hangisini görmek istersiniz?" sorusunu 119 bin 112 kişi yanıtlarken, ankette Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yüzde 70 ile ilk sırada, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise yüzde 19 ile ikinci sırada bulundu. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun yüzde 7,9 ile üçüncü sırada yer aldığı ankette İlhan Kesici ise yüzde 3 oranında oy kazandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Halk TV ekranlarında, "Ben Cumhurbaşkanı adayı değil, Başbakanlığa adayım" sözlerinin ardından Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı büyük bir merak konusu oldu.

Akşener'in açıklamasından sonra şarkıcı Atilla Taş, Twitter hesabından bomba bir anket gerçekleştirdi. Taş, "Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı olarak hangisini görmek istersiniz?" şeklinde soru yöneltti.

119 Bin 112 Kişi Oy Verdi

Taş'ın anketine 10 binlerce Twitter kullanıcısı katılım sağladı. Toplamda 119 bin 112 kişi oy kullandı. Taş'ın yaptığı ankette; Millet İttifakı'nın adayı olabilecek 4 isim bulundu. Bu isimler; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ismini Can Ataklı'nın gündeme getirdiği, Süleyman Demirel'in damadı olarak bilinen CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici yer aldı.

Açık Ara Birinci Mansur Yavaş Çıktı

Anket sonucuna göre Mansur Yavaş yüzde 70,1 ile açık ara birinci olurken, Ekrem İmamoğlu yüzde 19, Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 7,9 ve İlhan Kesici yüzde 3 oranında oy aldı.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:30
Öğle 12:58
İkindi 16:30
Akşam 19:16
Yatsı 20:36