Cemre solmaz kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Ünlü Youtube ve Tiktok fenomeni Cemre Solmaz'ın hayatı merak ediliyor. Peki Cemre Solmaz kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Doğum tarihi kaç? Boy ve kilosu kaç? Hayatı ve hakkında bilgiler sizlerle...

Magazin 18.02.2022, 22:55 18.02.2022, 23:07 Mehmet Kurt
Cemre solmaz kimdir? Kaç yaşında, nereli?

    Yüzbinlerce abonesi bulunan Cemre Solmaz kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Hayatı ve hakkındaki bilgileri kısaca paylaşalım.

CEMRE SOLMAZ KİMDİR?

Cemre Solmaz, 2000 yılında Ordu'nun Fatsa ilçesinde dünyaya geldi. Şuanda İstanbul'da yaşayan Cemre Solmaz'ın Youtube'da 1 milyondan fazla abonesi bulunmaktadır.

Cemre Solmaz’ın doğum tarihi : 13 Nisan 2000

Cemre Solmaz kaç yaşındadır? : 20 yaşında

Cemre Solmaz aslen nerelidir? : Ordu, Fatsa

Cemre Solmaz’ın mesleği ne : Youtuber, Hemşire

Cemre Solmaz’ın burcu ne : Koç

Cemre Solmaz’ın boyu kaç : 1,68 m

Cemre Solmaz’ın kilosu kaç : 50 kg

   Cemre Solmaz Kimdir son günler de sıkça araştırılıyor. 2 yıllık hemşirelik eğitimi aldıktan sonra bir hastanede çalışmaya başlamıştır. Genç Youtuber ilk olarak Tiktok paylaşımlarıyla ünlü olmuştur. Ardından Youtube kanalı açan Cemre Solmaz şuanda Youtube'da 1,32 milyon abonesi vardır. Tiktok'ta ise 2 milyon civarında abonesi mevcuttur.

Fenomen Cemre Solmaz kimdir? Kaç yaşında, nereli? Sevgilisi kim?

Cemre solmaz kimdir? Kaç yaşında, nereli?

    Tik Tok fenomeni Cemre Solmaz, geçenlerde sosyal medyada 'Cemre Solmaz No Fener' başlığı ile gündeme gelmişti. Fenerbahçe'nin yeni reklam yüzü olacağı iddia edilmiş olan fenomen tepkilerin kısa sürede hedefi oldu. Trend Topic (TT)  olan ve merak edilmiş olan Cemre Solmaz kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır ve mesleği ne?

Fenomen Cemre Solmaz kimdir? Kaç yaşındadır, nerelidir ve Sevgilisi Var Mı?

   Ünlü Tik Tok fenomeni Cemre Solmaz, geçenlerde sosyal medyada Fenerbahçe'nin yeni tanıtım yüzü olduğu iddiası ile gündeme gelmişti. Ünlü Tik Tok fenomenine, "Fenerbahçe'nin yeni tanıtım yüzü tiktokçu olamaz" şeklinde Twitter'da #CemreSolmazNoFener başlığı altında kullanıcılar tepkilerini verdi. Kısa süre içerisinde Trend Topic (TT)  olan ve merak edilmeye başlanan Cemre Solmaz kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşında, mesleği nedir? Hayatı ve hakkındaki bilgileri kısa bir şekilde paylaşalım.

   Cemre Solmaz, 2000 senesinde Ordu'nun Fatsa ilçesinde dünyaya gözlerini açtı. 21 yaşındaki fenomen, şu anda İstanbul'da hayatını sürdürmektedir. İki senelik ön lisans programını kazanmış ve hemşirelik eğitimi almıştır. Sonrasında da özel Medipol hastanesinde bir hemşire olarak çalışan güzel sosyal medya fenomeni Cemre Solmaz, hasta insanlara yardım edip ne kadar iyi kalpli olduğunu göstermiştir. Genç ve güzel sosyal medya fenomeni ilk olarak TikTok platformunda paylaştığı eğlenceli videolar ile ünlü olmuştur.

BOYU VE KİLOSU KAÇTIR?

Cemre Solmaz’ın kilosu 50 ve boyu 1.68 cm olarak biliniyor.

CEMRE SOLMAZ'IN AİLESİ VE SEVGİLİSİ

   Cemre Solmaz’ın anne ve babası boşanmıştır. Güzel sosyal medya fenomeni, babasıyla görüşmüyor. Cemre Solmaz abisi ve annesi ile çok yakındır.Fenomenin sevgilisine dair sosyal medya hesabında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Bir dönem adı kendisi gibi fenomen olan 'Cellat36' hesabı ile tanınan Özgür Deniz ile anılmıştır.

CEMRE SOLMAZ TİK TOK

   Son yıllarda popüler hale gelen genç Youtuber, ünlü şarkılara playback yapması ve videolarıyla Tik Tok platformundaki ünlülerden biri haline geldi. Güzel sosyal medya fenomeninin şu anlarda Tiktok'ta 7.8 milyon takipçisi bulunuyor.

CEMRE SOLMAZ YOUTUBE

Cemre Solmaz’ın bir de Youtube kanalı var. Youtube'da 2,06 Mn abonesi bulunmaktadır.

    Bir röportajında, Cemre Solmaz bir ay içerisinde tam elli bin lira kazandığını açıklamıştır. Oldukça başarılı işler gerçekleştiren ünlü ve başarılı sosyal medya fenomeni Cemre Solmaz, genç yaşında zengin ve ünlü duruma geçmiştir.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:58
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:38
Yatsı 21:03