Erkek flört hareketleri Nelerdir

Hoşlandığınız erkeğin de sizden hoşlanıp hoşlanmadığını sadece bazı hareketlerine dikkat ederek anlayabilirsiniz.

Magazin 21.06.2021, 09:14 Mehmet Kurt
Erkek flört hareketleri Nelerdir

  Hatta hepimiz hislerimizi ifade etmeden önce, hoşlandığımız erkeğin de bize karşı hisleri olduğundan emin olmayı isteriz. Bunun için arkadaşlarımızı aracı edebilir onun ağzından laf almasını sağlayarak adım atmaya karar verebiliriz. Ancak sizler için hazırladığımız detaylara baktığınız zaman aslında işinizin son derece daha kolay olduğunu göreceksiniz! Onun size karşı hislerini erkek flört hareketleri analizi yaparak öğrenebilirsiniz. Erkeklerin bazı hareketleri onları ele verebilir. Peki, hangi hareketler erkeklerin sizden hoşlandığını ifade ediyor? Erkek flört hareketleri nelerdir? Onun da benden hoşlanıp hoşlanmadığını en kolay nasıl anlarım? Siz de bu soruların yanıtını arıyorsanız en doğru adrese geldiğinizden emin olabilirsiniz.

 Bunları yapıyorsa o da sizden hoşlanıyordur!

Sözü hiç uzatmadan erkek flört hareketleri detaylarını liste şeklinde hemen aktaralım;

  • Flört ettiğiniz ya da edeceğiniz erkek her zaman sizinle sık sık göz teması kurmayı ister. Bunun yolarlını arar ve ilk fırsatta gözlerinize odaklanır.

· Size karşı sürekli güler yüzlü olur. Sizi her gördüğünde tebessüm eder.

· Sürekli bir bahane üretip sizinle konuşmaya iletişim kurmaya çalışır. Hatta bazen işin boyutunu ilerletip el şakaları bile yapabilir!

· Devamlı size en yakın yerde olmayı arzu eder. Yani siz nereye o oraya…

· Sizin hareket ve davranışlarınızı taklit ederek, dikkatinizi daha fazla çekmeye çalışır.

· Sizinle her konuştuğunda heyecanı yüzünden okunur.

· Sizinle konuşurken üstünü başını sürekli düzeltme çabasında olabilir.

· Sizin dikkatinizi çekmek için saçlarıyla oynayabilir, saçlarını geriye doğru atabilir.

· Yüzünde sizi gördüğü zaman genelde şaşkınlık ifadesi yer alabilir.

· Sürekli sizin karşınızdayken sakallarıyla ya da herhangi bir yeriyle oynayabilir.

· Size her fırsatta dokunmak ve temasta bulunmak ister. Hatta bunun için ilk fırsatı bile kollayabilir. Nitekim size her dokunma isteği iyi niyetli bir flörtün habercisi olamayabilir. Burada niyet okumasını çok iyi ve ölçülü yapmanız gerekiyor.

  • Sizin yanınızda davranımlarını kontrol etmekte güçlük çekebilir.

Erkek flört hareketleri için dikkat etmeniz gerekenler

Bazen insanlar hayatımıza iyi niyetli olarak girmek istemeyebilir. Karşınızdaki erkekle flörtleşirken niyeti en çok dikkat etmeniz gereken detaydır. Yani yukarıda listelediğimiz erkek flört hareketleri her zaman erkeğin sizden gerçekten hoşlandığını ifade etmeyebilir. Sadece cinsellik ve benzeri konular ya da bencilce çıkarları için de bazı erkeklerin bu davranışları sergileyebileceğini her zaman göz önünde bulundurmanız sizin için çok faydalı olacaktır. Böylece uzun soluklu bir ilişkinin mutlu ve güzel olması için ön elemeyi doğru yapmış olursunuz. Ayrıca flört süresini biraz uzun göstermeye de dikkat etmeniz gerekiyor. Flört süresin uzun tutarak size karşı davranış ve hareketlerinin ne kadar değiştiğini gözlemleyip analiz edebilirsiniz.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:07
Güneş 06:32
Öğle 12:59
İkindi 16:29
Akşam 19:15
Yatsı 20:35