Ferhan Şensoy Hayatını Kaybetti

Usta tiyatrocu Ferhan Şensoy, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Magazin 31.08.2021, 17:42 İrem Durak
Ferhan Şensoy Hayatını Kaybetti

Ferhan Şensoy Hayatını Kaybetti

Usta tiyatrocu Ferhan Şensoy, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Usta sanatçı iç kanama sebebiyle 2 Temmuz'dan beri tedavi sürecindeydi. Peki hayatını sahnelere adaymış olan usta sanatçı Ferhan Şensoy niçin öldü?

Geçtiğimiz ay sağlık sorunları sebebiyle hastanede tedavi gören usta tiyatro oyuncusu Ferhan Şensoy hayatını kaybetti.

Kel Hasan Efendi'den günümüze gelen Ortaoyuncuları Kavuğu'nu Münir Özkul'dan devralıp Rasim Öztekin'e devrini gerçekleştiren usta isim, Türk Tiyatrosu'nda kendine özgü bir yer kazanmıştı. Geçen ay gerçekleştirdiği anjiyodan sonra bugün yara bölgesinde oluşan bir komplikasyondan ötürü tedavi altına alınan tiyatrocu Ferhan Şensoy (70) dün gece yaşamını yitirdi.

Hasteneye Kaldırılmıştı

Usta tiyatrocu Ferhan Şensoy'un iç kanama yaşadığı ve 2 Temmuz'da apar topar hastaneye kaldırılmış olduğu öğrenilmişti. Şensoy'a sağlık sorunlarından ötürü bir süre önce anjiyo işlemi gerçekleştirilmişti.

Sanatçı, anjiyoya bağlı bir şekilde gelişen komplikasyon sebebiyle Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmış, buradaki tedavisinden sonra önlem amaçlı olarak özel bir hastaneye sevk edildiği belirtilmişti.

Ferhan Şensoy’un Hastalığı Neydi?

Derya Sensoy, babası Ferhan Şensoy'un hastalığı ile alakalı olarak geçtiğimiz temmuz ayında Twitter'dan gerçekleştirdiği açıklamada, "Babam Ferhan Şensoy, geçen ay damarlarıyla ilgili geçirdiği bir operasyon sonrası bugün yara yerinde oluşan bir komplikasyon yaşadı. Şu anda sağlık durumu iyi. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederiz" ifadelerine yer vermişti.

Babasıyla Fotoğrafını Paylaşmıştı

Gelişmelerden sonra son olarak oyuncu Derya Şensoy, babası Ferhan Şensoy ile beraber bir paylaşım gerçekleştirmişti. Babası ile beraber çekilen yeni fotoğrafını Twitter hesabında yayınlayan Derya Şensoy, gönderisine nazar boncuğu ve kalp emojilerini de eklemişti. Takipçileri, oyuncunun bu paylaşımı için, "Geçmiş olsun" ve "Büyük ustaya çok selamlar" şeklinde yorumlar gerçekleştirilmişti.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:07
Güneş 06:32
Öğle 12:59
İkindi 16:29
Akşam 19:15
Yatsı 20:35