Güldür Güldür Show'un yıldızı Meltem Yılmazkaya’dan aşk pozu!

Show TV'nin fenomen yapımı Güldür Güldür Show adındaki eğlence programının sevilen oyuncularından olan Meltem Yılmazkaya, aşk orucunu bozdu.

Magazin 05.05.2022, 23:30 İrem Durak
Güldür Güldür Show'un yıldızı Meltem Yılmazkaya’dan aşk pozu!

Güldür Güldür Show'un yıldızı Meltem Yılmazkaya’dan aşk pozu!

Show TV'nin fenomen yapımı Güldür Güldür Show adındaki eğlence programının sevilen oyuncularından olan Meltem Yılmazkaya, aşk orucunu bozdu. 37 yaşında olan Meltem Yılmazkaya, müzisyen Kadir Doğan ile yeni bir aşka başladı.

"SONRASI GÜNLÜK GÜNEŞLİK"

Yılmazkaya, sevgilisi ile çekilmiş aşk pozunu "Bir hikayenin içinde birbirinizi kaybedip bulabilirsiniz, arada gülüp ağlayabilirsiniz. Birbirinize sımsıkı sarılabilirsiniz. El ele dünyayı güzelleştirebilirsiniz. Sonrası günlük güneşlik, sonrası ufuk çizgisinde iyot kokusu. Çek içine! Mis gibi" notu ile sevenlerinin beğenisine sundu.

MELTEM YILMAZKAYA KİMDİR?

Meltem Yılmazkaya, 27 Kasım 1984 yılında İstanbul'da doğmuştur. Henüz 6 yaşında iken anne ve babası boşanma kararı almıştır. Küçük yaşlarda oyunculuk ile yakından ilgisi olduğu için çeşitli tiyatro kurslarına giden Yılmazkaya, 13 yaşında da animatör olarak çalışmıştır. Animatörlükten elde ettiği gelirle tiyatro eğitimi almış ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde de iki yıl boyunca eğitim almıştır.

Yüksek öğretim eğitimini burslu olarak Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü ile tamamlayan oyuncu, ayrıca oyunculuk yapmış olduğu birkaç sanat okulunda da yaratıcı drama dersleri vermeye devam etmektedir. Kameralar karşısına ilk kez 2009 yılında 'Aile Saadeti' adlı televizyon dizisi ile geçen güzel oyuncu, buradaki Fitnat karakteri ile de tanınmayı başarmıştır. Benim Annem Bir Melek, Şen Yuva, Aşkın Halleri, Aldırma Gönül gibi yapımlarda da yer alan başarılı oyuncu şimdilerde Show Tv ekranlarında yayınlanmakta olan 'Güldür Güldür' adlı program ile izleyici karşısına çıkmaktadır.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 08 Mayıs 2024
İmsak 03:54
Güneş 05:33
Öğle 12:50
İkindi 16:42
Akşam 19:57
Yatsı 21:30