Mehmet Yalçınkaya Masterchef'ten Ayrılıyor Mu? Sosyal Medya Yıkılıyor

MasterChef adlı yarışmada Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ile birlikte jüri üyeliğini gerçekleştiren Mehmet Yalçınkaya yeni projesinden bahsetti.

Magazin 27.07.2021, 22:49 İrem Durak
Mehmet Yalçınkaya Masterchef'ten Ayrılıyor Mu? Sosyal Medya Yıkılıyor

Mehmet Yalçınkaya Masterchef'ten Ayrılıyor Mu? Sosyal Medya Yıkılıyor

MasterChef adlı yarışmada Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ile birlikte jüri üyeliğini gerçekleştiren Mehmet Yalçınkaya yeni projesinden bahsetti. Sonrasında da sosyal medyada Yalçınkaya ile ilgili gündem oluşturan iddialar ortaya atıldı. Mehmet Yalçınkaya'nın MasterChef jüriliğinden ayrılıp ayrılmayacağı tartışılıyor. İşte bununla ilgili bilgiler...

TV8 ekranlarının en beğenilen ve izlenen yarışmalarından biri olan MasterChef'in jüri üyelerinden biri Mehmet Yalçınkaya ile ilgili olarak ortaya atılan o iddia sosyal medyada oldukça konuşuldu. Yeni projesini belirten Mehmet Şef, projesinde sadece esnaflara ve Türk yemeklerine odaklanacaklarını belirtti. İşte konuyla ilgili ayrıntılar...

Mehmet Şef, MasterChef'ten ayrılacak mı?

TV8 ekranlarında devam eden ve çok sevilen MasterChef programında Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu ile birlikte jüri üyeliğini yapan Mehmet Yalçınkaya yeni projesinin ne olduğuna dair bilgiler verdi.

Bu bilgilerin ardından sosyal medyada, Mehmet Şef'in MasterChef programından ayrılacağı ile ilgili çok sayıda yorum yapıldı.

Kitap çıkaracağını söyleyen Mehmet Şef kitabı hakkında, "Sadece esnaflara ve Türk yemeklerine odaklanmış olacak." dedi.

Açıklamalarına devam eden Mehmet Şef, "Bunu yeni şefler için yapacağım. Gerçekten uğraşacağım” diye ekledi.

Bunun ardından Mehmet Şef'in, MasterChef programından ayrılıp ayrılmayacağına ilişkin yapılan yorumlar sosyal medyayı salladı.

"MEHMET ŞEF YAZAR OLACAK BÜYÜK İHTİMALLE"

Mehmet Şef'in takipçileri, “Mehmet Şef, yazar olacak büyük ihtimalle, yarışmadan çekilir artık” tarzında yorumlar paylaşmaya başladı.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:51
Öğle 12:52
İkindi 16:38
Akşam 19:43
Yatsı 21:10