Ankara'da Mamak’ta yangın

Ankara'da dört katlı bir binada 2. katındaki dairede yangın meydana geldi.

Mamak 28.05.2022, 20:25 İrem Durak
Ankara'da Mamak’ta yangın

Ankara'da Mamak’ta yangın

Ankara'da dört katlı bir binada 2. katındaki dairede yangın meydana geldi. Sigara izmariti sebebiyle çıktığı iddia edilen yangında yabancı uyruklu bir kişinin dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.

Yangın, Mamak ilçesine bağlı Şafaktepe Mahallesi'nde yaşandı. İddialara göre, cadde üzerinde yer alan binanın ikinci katında bulunan dairede söndürülmeden atılan sigara izmariti sebebiyle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler binanın arka tarafını sardı. Çevredekilerin ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi gönderildi. Yangın, çevre güvenliğinin sağlanmasından sonra itfaiye ekiplerinin müdahale etmesi sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü. Olayda can kaybı olmazken, dumandan etkilenen yabancı uyruklu bir kişinin sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldüğü belirtildi. Konuyla alakalı olarak inceleme başlatıldı.

"Alevler iki dakika içinde büyüdü"

Olayın tanıklarından Ferhat Yürek, "İkinci kattan bir tane kadın bağırıyordu. Yanan bir battaniye vardı. O battaniyeyi aşağı attı. Ondan sonra iki dakika içinde alevler bayağı bir büyüdü. Sonra itfaiye aradık. İtfaiye de geldi. Neden çıktığı hakkında en ufak bir fikrimiz yok. Ardından ortalık bayağı bir kalabalık oldu. Camlar falan patlamaya başladı. Zaten üst katta yandı. Ölü ya da yaralı yok. Yatalak bir kadın vardı. Güçlükle indirdiler" dedi.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 05:56
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:39
Yatsı 21:04