Son dakika! Ankara’da şans oyunu dolandırıcılarına operasyon düzenlendi

Son dakika habere göre Polatlı İlçe Jandarma Komutanlığı ve Ankara İl Jandarma Siber Suçlar Müdürlüğü tarafından sosyal medya üzerinden sahte iddia kuponları ile dolandırıcılık yaptıkları gözlenen 31 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi.

Polatlı 23.04.2022, 22:49 İrem Durak
Son dakika! Ankara’da şans oyunu dolandırıcılarına operasyon düzenlendi

Son dakika! Ankara’da şans oyunu dolandırıcılarına operasyon düzenlendi

Son dakika habere göre Polatlı İlçe Jandarma Komutanlığı ve Ankara İl Jandarma Siber Suçlar Müdürlüğü tarafından sosyal medya üzerinden sahte iddia kuponları ile dolandırıcılık yaptıkları gözlenen ve 150 kişiyi mağdur eden 31 şüpheliye yönelik ülke genelinde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Polatlı İlçe Jandarma Komutanlığı ve Ankara İl Jandarma Siber Suçlar Müdürlüğü' tarafından sosyal medya üzerinden sahte iddia kuponları ile dolandırıcılık yaptıkları öğrenilen ve 150 kişiyi mağdur eden 31 şüpheliye yönelik ülke genelinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Polatlı İlçe Jandarma Komutanlığı ve Ankara İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlar Müdürlüğü tarafından merkezi Ankara Polatlı ilçesi olmak üzere Türkiye genelinde 150 kişiyi mağdur eden ve totalde 1 milyon TL civarında mağdurlardan sahte bahis kuponu ile para toplayan 31 kişiye Ankara merkezli 23 şehirde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Şüphelilerin hesaplarında gerçekleştirilen incelemelerde Türkiye genelinde yüzlerce vatandaşı mağdur ederek yaklaşık 1 milyon TL tutarında vurgun yaptıkları görüldü. Polatlı'da yapılan operasyonlarda ise yakalanan 5 kişiden4'ü sorgunusun ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. 1 kişiye ise ev hapsi verildi.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:51
Öğle 12:52
İkindi 16:38
Akşam 19:43
Yatsı 21:10