Canan Karatay’dan çok konuşulacak yeni açıklamalar

Prof. Dr. Canan Karatay, söylemleri ile gündemden düşmüyor.

Sağlık 08.06.2022, 22:20 İrem Durak
Canan Karatay’dan çok konuşulacak yeni açıklamalar

Canan Karatay’dan çok konuşulacak yeni açıklamalar

Prof. Dr. Canan Karatay, söylemleri ile gündemden düşmüyor. Katıldığı programlar ve verdiği röportajlar büyük bir ilgi ile takip edilen Canan Karatay, bu sefer genç nesil ile alakalı olarak yaptığı açıklamayla gündemde bomba etkisi yarattı. Obezite karşıtlığı ile bilinen Canan Karatay, "Herkes hasta. Çocuklarımız, gençlerimiz hepsi kısır." diyerek dikkatleri çekti. Canan Karatay, aynı röportajda Türkiye’deki tiroit hastalığı ile ilgili açıklama yaptı.

Prof. Dr. Canan Karatay, yakın zaman içerisinde verdiği bir röportajla ülkemizde gençler arasında kısırlık problemi olduğunu ifade etti. Kadın ve erkeklerde haşimato hastalığının oldukça yaygın olduğunu ifade eden Canan Karatay, bu problemlerin koronavirüsten daha büyük problemler olduğunu ifade etti.

Prof. Dr. Canan Karatay, Tvnet'ten Asuman Uğur'un sorularına cevap verdi. Dünya nüfusunun ve Türkiye'nin yaşlanması ile ilgili konuşan Prof. Dr. Canan Karatay şu ifadelere yer verdi:

"GENÇ NÜFUS HEPSİ HASTA"

"Yurt dışında en büyük kaygı, çocukların bizden daha kısa ömürlü olması. Bu Türkiye'ye yansıtılmıyor. Türkiye yaşlanıyor? Neresi yaşlanıyor Türkiye'nin yüzde 30'u 40'ı genç nüfus ve genç nüfus hepsi hasta. Kim yaşlanıyor? Hiç kaygılanmayın."

"ÇOCUKLARIMIZ, GENÇLERİMİZ HEPSİ KISIR"

"Bugün 20-30 yaşında çocuklar geliyor 3 kalem 4 kalem ilaç kullanıyorlar. Bana gelen hastalardan biliyorum. Herkes hasta. Çocuklarımız, gençlerimiz hepsi kısır."

 Kilo vermek için kendinizi paralamayın! Dümdüz bir karın elde etmenin en iyi yolu

"ESAS BUNLAR İNSANI ÖLDÜRÜYOR"

"Hanımlarımız, erkeklerimiz hepsi haşimato. Bu memlekette haşimato pandemisi var. Bu memlekette obezite pandemisi var.

Bu memlekette diyabet kanser pandemisi var. Hiç konuşulmuyor. Esas bunlar insanları öldürüyor. İnsanların ölümünün sebebi bunlar. Şeker ve obezite."

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:58
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:38
Yatsı 21:03