D&P Parfüm Kodları Nedir?

Dp parfüm önerileri neler? D&P parfüm sipariş nasıl verilir? D&P parfüm fiyatları ne kadar? D&P parfüm kullananlar nasıl yorum yapıyor? D&P parfüm erkek en çok satanlar neler?

Sağlık 20.10.2020, 16:42
D&P Parfüm Kodları Nedir?

Her insan belirli bir yaştan ve de belirli bir dönemden itibaren parfüm kullanmaya, güzel ve de hoş kokmaya özen gösterip buna dikkat etmekte oluyor. Her ne kadar parfüm kullanımının çevremiz ve de dünyamız açısından olumsuz olduğu söylenip ozan tabakasına zarar verdiği söylenilse de tartışılsa da maalesef ne yazık ki parfüm kullanımı da insanların aslında temel bir gereksinimi gibi ihtiyaçlar arasında yer alıyor bence çünkü sürekli farklı farklı binbir türlü değişik ortamlara girmekte oluyoruz.

Ve de gün içerisinde yapmış olduğumuz işlerden ve de aktivitelerden dolayı terleyip kötü kokabiliyoruz. Ve yahut da girmiş olduğumuz ortamın pis kokusu üzerimize sinebiliyor. Bunun en basit örneği günümüz de çok yaygın ve de her yer de kullanımı olduğu için akla ilk olarak sigara geliyor. Sigara kokusu çok ağır bir koku haline gelip sizi ve de etrafınızda çevrenizde bulunan insanları rahatsız edebilecek duruma geliyor.

Yine ter kokusu ve de sigara kokusundan farklı olarak bir başka örnek de yemek kokusu çok sorun ve de sıkıntılı olmak ile birlikte rahatsızlık verebiliyor. Sizin yapmış olduğunuz yemek kokusu içerisine koymuş olduğunuz yağlardan, baharat ve de sebzelerden dolayı yerken tüketilirken çok güzel olmuş olsa da doyduktan sonra üzerinize sinmiş olduğu için kokusu çevrenize ağır gelmek ile birlikte rahatsız edecektir.

PARFÜM ALERJİSİ

Bazı insanlar da çok nadir olarak parfüm alerjisi görülmektedir. Bu olay daha doğrusu bu rahatsızlık vücudun kokulara karşı tepki göstermesi ve de kokulara karşı çok duyarlı hassas olması halinde görülen bir rahatsızlık türüdür.

Belirtileri hapşırık, öksürük ve de şiddetli bir baş ağrısı halinde ortaya çıkmakta olup aslında normal alerji tipleri gibi aynı tepki ve de belirtileri göstermekte oluyor.

PARFÜM KULLANIMI NASIL OLMALIDIR, PARFÜM NERELERE SIKILMALIDIR?

Parfüm kullanımına, güzel kokmaya tabi ki de her insan dikkat etmeli ve de özen göstermelidir. Fakat maalesef ne yazık ki bazı insanlar var ki bu durumu öylesine abartıyorlar ki zannedersiniz ki tüm şişeyi üzerine boşaltmış. Ve durumda böyle olunca insanı rahatsız eden bir sorun söz konusu oluyor hele ki kapalı bir ortam da bulunuyor iseniz adeta işkence haline geliyor.

Parfüm kullanımını vücudumuzun belirli bölümlerine kısımları sıkmamız gerekiyor. Çünkü böylelikle daha kalıcı oluyor. Örneğin mesela bileklerinize, saçlarınıza, omuzlarınıza, ayak bileklerinize gibi belirli eklem yerlerinde koku daha kalıcı oluyor.

D&P PARFÜM VE D&P PARFÜM KODLARI

D&P Parfüm açık satılan en iyi parfüm markalarından şüphesiz ki en iyisi, en kalitelisi ve de en uygun fiyatlısıdır. Üstelik kodları ile de istemekte ve de beğenmekte olduğunuz parfümleri bulup almanız oldukça kolaydır.

Dp marka parfümlerinde en çok erkeklerin kullanmış ve de sevmiş önermiş olduğu kod dp r 6 kodu oluyor. Bunu yanı sıra ise kadınlar da r1, m9 gibi kodları tercih ediyor.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:52
Güneş 05:36
Öğle 13:00
İkindi 16:54
Akşam 20:15
Yatsı 21:51