Op. Dr. Ceylan İlhan Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı

Kadın hastalıkları denildiğinde miyom, kist gibi hastalıkların yanı sıra genital estetik gibi durumlarda ele alınır. Aynı zamanda gebelik sürecinin takibi ve doğum gibi konular da vardır. Bu aşamada birçok kadın, profesyonel bir kadın doğum uzmanı arayışı içindedir.

Sağlık 06.06.2023, 14:42 Mehmet Kurt
Op. Dr. Ceylan İlhan Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı

Op. Dr. Ceylan İlhan, birçok kadın hastalıkları ve doğum konusunda size destek oluyor. 15 yılı geçen tecrübesiyle birçok alanda yanınızda. Siz de yaşadığınız sorunlara çözüm bulmak için Op. Dr. Ceylan İlhan ile iletişime geçebilirsiniz. Yapılan muayeneler sonucunda size en uygun tedavi uygulanmaya başlar. Böylece tedavi sonunda sağlığınıza veya istediğiniz estetik görünüme ulaşabilirsiniz.

Op. Dr. Ceylan İlhan Kimdir?

Op. Dr. Ceylan İlhan, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmasının ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde “Kadın Hastalıkları ve Doğum” alanında eğitim aldı. Eğitim süreci boyunca  infertilite, perinatoloji, jinekoloji alanında görev yaptı. Ardından 2016 senesinde Kadın Doğum Uzmanı olarak eğitim sürecini tamamladı.

Op. Dr. Ceylan İlhan, birçok farklı yerde görev yaparak mesleki hayatına devam etti. Tüp bebek tedavisi alanında uzmanlaştı. Şuan da Ankara’daki muayenesinde hizmetini sürdürüyor. Tüp bebek tedavisi dahil olmak üzere kozmetik jinekoloji, laparoskopik cerrahi, Cinsel terapi ve daha pek çok farklı alanda sertifikaya sahiptir. Ayrıca gebelik takibi ve doğum alanında da profesyonel şekilde hizmet veriyor. 

Op. Dr. Ceylan İlhan Hizmetleri Nelerdir?

Üniversiteden mezun olduktan sonra Kadın Doğum alanında uzmanlaşan Op. Dr. Ceylan İlhan, birçok farklı alanda hizmet veriyor. Gebelik sürecinin takibi, tüp bebek ve genital estetik gibi birçok konuda sizde Ceylan İlhan’dan destek alabilirsiniz. Genel olarak verilen hizmetleri aşağıdaki listede görmeniz mümkündür:

  • Gebelik Takibi
  • Genital Estetik
  • Miyom
  • İdrar Kaçırma
  • Tüp Bebek
  • HPV

Yukarıdaki hizmetleri daha ayrıntılı bir şekilde aşağıdaki başlıklarda okuyabilirsiniz.

Gebelik Takibi

Gebelik takibi, annenin ve bebeğin gebelik sürecinin sorunsuz ve sağlıklı biçimde geçmesi için yapılan çalışmalardır. Annenin gebeliğinin anlaşılmasından sonra takip başlar. İlerleyen aşamada doğuma kadar farklı şekillerde takip devam eder.

Genital Estetik

Son dönemlerde genital estetik, birçok kadın tarafından tercih ediliyor. Genital bölgede görülen kararma, sarkma veya vajina genişlemesi gibi sorunların önüne geçilmesi için yapılıyor. Estetik kaygının yanı sıra doğum sonrası yaşanan problemlerin çözümü için de çeşitli işlemler gerçekleştirilir. Yapılan işlemler sonunda özgüven artar. Aynı zamanda kadınların daha iyi cinsel deneyim yaşamasına olanak tanır.

Miyom

Miyomlar, genellikle zararsız tümörler olarak bilinen düz kas çoğalmasıdır. Jinekolojik muayenelerde en sık karşılaşılan rahatsızlıktır. Kontrol altına alınmadığı takdirde büyüme eğilimi gösterebilirler. Bu nedenle miyom tanısı konulduğu zaman düzenli aralıklarda doktora gitmek çok önemlidir. Op. Dr. Ceylan İlhan miyom için gerekli tedaviyi gerçekleştirir.

İdrar Kaçırma

Kişinin idrar kontrolünü sağlayamadığı durumlar, idrar kaçırma olarak tanımlanır. Çok sık karşılaşılan bu rahatsızlığın farklı tedavi yöntemleriyle önüne geçilebilir. Bu nedenle öncesinde gerekli muayene yapılır ve ardından tedavi başlar.

Tüp Bebek

Tüp bebek tedavisi, partnerlerin doğal yollarla çocuk sahibi olamadığı veya bu ihtimalin daha az olduğu durumlarda gerçekleştirilir. Kısırlıktan dolayı gebe kalamama durumuna genellikle olumlu yönde sonuç verir. Öncesinde gebe kalamama durumu tespit edildikten sonra tedavi başlar. Tedavi sonunda çiftlerin doğal yollarla bebek sahibi olması beklenir.

HPV

HPV, cinsel yolla bulaşan ve genital siğile neden olan virüstür. Çok fazla çeşidi olan bu siğillerin yaklaşık 15 tanesi kansere yol açabilir. Bu nedenle sağlık açısından HPV tedavisi, çok önemlidir.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:12
Güneş 05:47
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:46
Yatsı 21:14