Ankara’da cinayet! Başından vurulan adam hayatını kaybetti

Ankara’nın Sincan ilçesinde yer alan bir parkta kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Sincan 13.09.2021, 16:36 İrem Durak
Ankara’da cinayet! Başından vurulan adam hayatını kaybetti

Ankara’da cinayet! Başından vurulan adam hayatını kaybetti

Ankara’nın Sincan ilçesinde yer alan bir parkta kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonucu Uğurcan Süleymanoğlu (23) yaşamını yitirdi.

Olay, Sincan ilçesi Tandoğan Mahallesi'nde yer alan Ahmet Erbağ parkı içerisinde yaşandı. Alınan bilgiye göre, park içinde yer alan Uğurcan Süleymanoğlu henüz kimliği belirlenememiş bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Olaydan sonra çevre sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi geldi. Başından ağır yaralanmış olan Süleymanoğlu, kaldırılmış olduğu hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi. Cinayetle alakalı olarak polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı, firari katil zanlısının yakalanması için çalışmaların devam ettiği duyuruldu.

Olaya tanık olan bir görgü şahidi: “Biz köşede oturuyorduk. Sonrasında buraya 4-5 tane abi geldi. Öteki abi de kaçıyordu. Sonra geldiler, abinin kafasına ateş ettiler. Abi yere düştü. Silah biraz küçüktü zaten. Silahı cebine koyup, kaçıp gittiler” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:30
Öğle 12:58
İkindi 16:30
Akşam 19:16
Yatsı 20:36