Ankara’da Hüseyin Kağıt konserinde kavga

Başarılı şarkıcı Hüseyin Kağıt'ın Ankara Sincan'daki konserinde kavga çıktı.

Sincan 11.06.2022, 21:23 İrem Durak
Ankara’da Hüseyin Kağıt konserinde kavga

Ankara’da Hüseyin Kağıt konserinde kavga

Başarılı şarkıcı Hüseyin Kağıt'ın Ankara Sincan'daki konserinde kavga çıktı. Yumruklarla tekmelerin havada uçuştuğu kavgada 1 kişi yaralandı. Konserde yaşanan kavga ise anbean kaydedildi.

Ünlü türkücü Hüseyin Kağıt’ın, Ankara'nın Sincan ilçesinde konseri vardı. Yoğun ilgi gösterilen konser esnasında izleyiciler arasında kavga çıktı. Meydana gelen gerginlik konser sonrasına da taşındı.

Polis Müdahale Etti

Konserden sonra çıkan olaylarda da adının Ö.Z. olduğu öğrenilen bir kişi başından yara aldı. Polis ekipleri çıkan olaylara müdahale etti. Panik dolu anların meydana geldiği anlarda şarkılarını okumayı sürdüren Hüseyin Kağıt, konuyla alakalı herhangi bir açıklama gelmedi.

Hüseyin Kağıt Kimdir?

Hüseyin Kağıt, 1 Ocak 1982 tarihinde Ankara'nın Haymana ilçesinde doğdu. İlköğretimini Ankara Sincan'da bitiren Hüseyin Kağıt'ın babası aslen Trabzonlu, annesi ise Haymanalıdır. Hüseyin Kağıt, henüz 10 yaşındayken babasını kaybetti. İlkokulun ardından ailesinin ekonomik durumunun iyi olmamasından dolayı okuyamayan Hüseyin Kağıt, Çıraklık Okulu elektrik bölümüne gitti, orada 3 sene eğitim gördü. Bu esnada müzikle ilgilendiğinden dolayı çevresindekiler ona bir saz hediye etti.

Böylece kendi kendine saz çalmaya ve müzikle ilgilenmeye başlayan Hüseyin Kağıt'ın müzik piyasasında tanınması 2012'de Özkan Özcan'la beraber okuduğu "Hayatı Tespih Yapmışım" adındaki şarkının sosyal medyada bir anda 4 ay gibi kısa bir zaman içerisinde 4.5 milyondan fazla tıklanmasıyla oldu. Adını duyurmasının ardından birçok alanda çalışmalar yapan Hüseyin Kağıt, radyo ve televizyon programlarına konuk oldu, film müziği, reklam seslendirmesi, dizi müziği, klip ve gazino çalışmalarını bir arada yürüttü. Meltem Kağıt ile evli olan Hüseyin Kağıt, 3 çocuk sahibidir.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 05:59
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:37
Yatsı 21:01